2789
عنوان

گریم گرفته😭😭😭😭

247 بازدید | 20 پست

از این همه فشار ی ک رومه این همه کمبود 😭‌تا کی اینطوری پیش میره چرا من با انقد سختی بکشممم 

نه دوستی دارم برم پیشش گریه کنمم هیچکیو ندارممم

مادوستاتیم گلم .ناراحتیاتو خالی کن ..اینم بدون همه چیز میگذره چه خوب چه بد

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان کا دارم تایپ میکنم گریه میکنم 😔 خیلی سخته هیچ وقت پدر مادرمو نمیبخشم

چرامگه چیشده

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
مادوستاتیم گلم .ناراحتیاتو خالی کن ..اینم بدون همه چیز میگذره چه خوب چه بد

مرسی عزیزم میدونی چیه . من به اصرار خانوادم ازدواج کردم با ادمی ک ن پول داره ن خونه هیچی خودم معلمم حقوقم کمه 😭 الان بابام زنگ زده میگ به شوهرت بگو چهارصد میلیون پول جورکنه باهم خونه بخریم اخه پدر من خودت من انداختی تو هچل بعد انتظار داری انقد پول داشته باشه 😭😭😭😭 اصلا پدر و مادرمو نمیبخشم ک با من همچین کاری کردن مگ من بدبخت چیکارشون کردم ک مجبورم کردن به ازدواج بخدا نه اهل دوست پسر بازی و اینا بودم نه هیچی دسمو میخوندم مثل آدم 😥

متاسفم  گلم .😳اره بعضی خانواده ها مثلا فکر میکنن بااین کار میتونن کمک کنن نمیدونن بدترش میکنن..خب وقتی ندارید ناراحتی نداره ب بابات بگو ..ضمنا حالا کاری هست ک شده ازدواج کردی میتونی شرایط رو جوری بسازی ک خوشبخت بشی ..خوبیهای شوهرتو ببین تا علاقمند بشی 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
متاسفم  گلم .😳اره بعضی خانواده ها مثلا فکر میکنن بااین کار میتونن کمک کنن نمیدونن بدترش میکنن. ...

خوبی خاصی نداره 😔 فقط به هر کی میگم طلاق میخوام میگن معتاد نیست فلان نیست خوبه دیگ . خوب دلم میخواد بتتونه شرایط بهتری رو برام درست کنه ولی اون اصلا عزضه اینکارو نداره 

خوبی خاصی نداره 😔 فقط به هر کی میگم طلاق میخوام میگن معتاد نیست فلان نیست خوبه دیگ . خوب دلم میخواد ...

بیکاره؟

بیکار بیکار ک نه شعل دولتی و درآمد ثابت نداره . درآمدشم کمه نمیتونیم خونه بخریم

خب نخری عزیزم خونه باشه خوبه وقتی درامدتون کمه ناراحتی نداره منم پونزده ساله ازدواج کردم مستاجرم 😐خدا سلامتی و دل خوش بده کم کم پولاتون جم کنید و خونه بخرید .وقتی میدونی دستتون تنگه کنار بیا.سلامتی داشته باشین خدابزرگه خونه رو هم میرسونه ..الان اکثرجوونها مستاجرن .با غصه خوردن چیزی درست نمیشه

خب نخری عزیزم خونه باشه خوبه وقتی درامدتون کمه ناراحتی نداره منم پونزده ساله ازدواج کردم مستاجرم 😐خ ...

بخدا خیلی سخته مستاجری هرکی میپرسه میگ خونه نداری اخی فلان گریم میگیره 😭😭😭 اخه منه بدبخت با حقوق کمم چطوری خونه بخرم

بخدا خیلی سخته مستاجری هرکی میپرسه میگ خونه نداری اخی فلان گریم میگیره 😭😭😭 اخه منه بدبخت با حقوق ...

بخاطر حرف مردم اوقاتت رو تلخ نکن ..از زندگیت راضی باش همین که شبا گرسنه نمیخوابیم همین که سرپناه داریم همین ک دستمون جلوی  ناکسی دراز نیست جای شکر داره .مثبت اندیش باش همه چیز درست میشه شاید دیرتر ولی میشه .توکلت ب خداباشه

بخاطر حرف مردم اوقاتت رو تلخ نکن ..از زندگیت راضی باش همین که شبا گرسنه نمیخوابیم همین که سرپناه دار ...

مرسی عزیزم حرفات ارومم میکنه  ولی ی بغض عجیبی دارم کافیه یکی راجب وضعیت مالی و .. صحبت کنه سریع اشکم میاد 

مرسی عزیزم حرفات ارومم میکنه  ولی ی بغض عجیبی دارم کافیه یکی راجب وضعیت مالی و .. صحبت کنه سریع ...

اشکت میاد چون از زندکیت ناراضی هستی چون زوم کردی روی نداشته هات ..ی مدت به داشته هایت فکر کن به اینکه خیلی ها ارزو دارن جای من و شما باشن ..درست میشه هیچوقت به اونایی که از خودمون از لحاظ مالی بالاترن نگا نکنبم به اونایی ک ازما ضعیفترن نگاه بنداز شک نکن از زندگیت بیشتر لذت خواهی برد