2789
عنوان

گریم گرفته😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 20 پست
اشکت میاد چون از زندکیت ناراضی هستی چون زوم کردی روی نداشته هات ..ی مدت به داشته هایت فکر کن به اینک ...

آره بدجور ناراضیم چندباری خواستم خودمو بکشم با دیدن بچم ک ترسیده بود این کارو نکردم نمیدونم اصلا چیکلر کنم میگم بچم یکم بزرگ شد بزارم برم . طلاق بگیرم نمیدونم موندم چیکار کنم

آره بدجور ناراضیم چندباری خواستم خودمو بکشم با دیدن بچم ک ترسیده بود این کارو نکردم نمیدونم اصلا چیک ...

خودکشی از چاله به چاه افتادنه طرز فکرت رو نسبت به زندگیت و اطرافیانت زیباتر کن ..دوست واسه خودت انتخاب کن دوست شاد و مثبت اندیش میتونه کمکت کنه کلاس برو موزیک  شادگوش کن..و به داشته هایت فکر کن زندگی اونقدرام سخت نیست فقط خودمون با دیدگاههای متفاوتمون سختش کردیم ..منم خونه ندارم ..خانواده شوهرم بی نهایت کودن هستن ارامش رو ازم میگیرن ولی من تمام سعی خودم رو میکنم تا ب هیچ کس بجز عزیزانم بها ندم .همه مشکل داریم گلم مهم اینه بتونیم باهاش کتار بیاییم .

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی از چاله به چاه افتادنه طرز فکرت رو نسبت به زندگیت و اطرافیانت زیباتر کن ..دوست واسه خودت انتخ ...

اره عزیزم منم وقتایی میشه که میگم گور بابای خونه بجمو و شوهرمو بچسبم یه مدت خوبم ولی باز نمیشه کنار اومد با شرایط

اره عزیزم منم وقتایی میشه که میگم گور بابای خونه بجمو و شوهرمو بچسبم یه مدت خوبم ولی باز نمیشه کنار ...

شرایط بد رو همه داریم گلم مهم باهاش کنار اومدنه .هرروز صبح وقتی توی رختخوابی باخودت حرف بزن و تصور کن امروز حالت خیلی خوبه و کسی نمیتونه حالتو بد کنه و شاکر داشت 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
شرایط بد رو همه داریم گلم مهم باهاش کنار اومدنه .هرروز صبح وقتی توی رختخوابی باخودت حرف بزن و تصور ک ...

شاکر داشته هایت باش

بخدا خیلی سخته مستاجری هرکی میپرسه میگ خونه نداری اخی فلان گریم میگیره 😭😭😭 اخه منه بدبخت با حقوق ...

من خیلی وقت نیست جدا شدیم الآنم مستقل زندگی میکنم و هم خونه و ماشین دارم از نظر مالی از بدو تولد تا الان هیچ کمبودی نداشتم ولی عزیزم باورت میشه با هیچ دلخوشی ندارم اونقد احساساتیم که اشکم دم مشک گریم میگیره .کاش مشکل منم پول و خونه اینا بود 😥😥😔😔

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین