2777
2789
عنوان

ی اتفاق بد

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 61 پست
 از کجا دونستی؟کسی بهت توضیح داد؟خوب این از کجا بدونه؟خواهرمم قشنگ مدیریت داره رو بچه هاش...ی ...

بچه ها کافیه یکی تو کلاسشون بدونه همه میفهمن دیگه! 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهرمن ۱۴سالشه نمیدونه هیچی😐

😐شوخی میکنی 

اصلا با این وضع مدارس ک من دیدم شاخ در میارم کسی ندونه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
 از کجا دونستی؟کسی بهت توضیح داد؟خوب این از کجا بدونه؟خواهرمم قشنگ مدیریت داره رو بچه هاش...ی ...

یادم نیس بخدا ک چطور فمیدم ولی یادم کلاس دوم دبستان بودم میدونستم

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
نه عزیزم من یه بار رفتم مدرسه بچم اونجا اطلاعات بیشتری هم یاد گرفتم 😐 از دانش آموزا بعد اونجا خیلی ...

اصلا تو مدارس اینا اینجور نیست ....مثلا دختر خواهرم میگه فلان دختر با پسرا عادی حرف میزنه یا عکس پروفایلش با اون لنگا درازش وارونه افتاده😁اینا رو خیلی بد میدونه ولی خوب از لین مسائل حرف نمیزنن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
😁😂😂

خیلی بد هست خیلی اثر بدی داره!!!! این دیگه وحشتناکه 

یادم نیس بخدا ک چطور فمیدم ولی یادم کلاس دوم دبستان بودم میدونستم

زبل بودی😃

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
باور کن.نمیدونه😕

😐به شما نمیاد بگه میدونم 😂😂😂

همشو کامل کامل از کجا یادگرفتی😱

یادم نیس از کجا فک کنم دوستم بم گفت😂

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
هست دیگه الان خیلی عادی شده 

خب همین نباید عادی بشه 

این بچه ها باید پیشرفت کنن نباید غرق این چیزا بشن