2777
2789
عنوان

ی اتفاق بد

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 61 پست

فک کنم این صحنه هایی که دیده اعصابشو بهم ریخته

وگرنه خب اخه نمیشه که ندونه ینی میشه🤔

منم خودم بچه بودم ۷  ۸ اینجورا فهمیدم ولی خداروشکر هیچوقت چیزی ندیدم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مامانش واسه همین مسائل فرستادتش ی مدرسه مذهبی ک کلاسشونم خیلی شلوغ نیست شوتن خداروشکر

عزیزم، 😍😂خیلی باحال ولی گفته 

باید براش توضیح بدین سر بسته با مشاور باید مشورت کنن 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناسا وقتی میگن طبیعیه و بزارین هر کس هر گرایشی ارهدبره دنبالش ....

نه کی گفته اصلااااا طبیعی نیست اینها انحراف هست!!!! مشکل اخلاقی به حساب میان 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

قشنگ دیده؟ یعنی لخت؟😖

وای خدا فوبیاش رو.دارم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
فک کنم این صحنه هایی که دیده اعصابشو بهم ریخته وگرنه خب اخه نمیشه که ندونه ینی میشه🤔 منم خودم ...

فهمیدی که شبا یه کاری میکنن مامان بابات؟

وای یعنی پسر منم فهمیده😥

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

من تا دو سال پیش  ۱۵ سالم بود فکر میکردم زن و شوهر وقتی عروسی میکنن همدیگرو بغل میکنن میخوابن بچه دار میشن یا میرن دکتر بهشون آمپول بچه میزنه 😏  

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
ای بابا..باید حواس پدرمادرا باشه منم بچه بودم این اتفاق واسم افتاد خیلی عصبی بودم باکسی حرف نمیزدم

بعدش با قضیه کنار اومدی؟ ینی یادش نمیره ؟

من نه منم نه من منم