2777
2789
عنوان

ی اتفاق بد

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 61 پست
وا منظورت رابطست ۱۲سالش نمیدونه؟؟؟😕

دختر خواهر منم این سنه هنوز نمیدونه بچه چجوری به وجود میاد کوچیکن هنوز

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ۸،۹سالگیم میدونستم😲😟

حالا ما عادی تر هست مثلا تا مدت ها ندونیم 

ولی بچه های الان هیولا هستن 😂

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
وا با این وضع مدرسه ها چجوری نمیدونه چیه😐؟

خوب نمیدونه مگه تو مدارس معلم در مودر  س....توضیح میده؟

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
دختر خواهر منم این سنه هنوز نمیدونه بچه چجوری به وجود میاد کوچیکن هنوز

پ چرا من از۸سالگی میدونستم

ینی تاثیر بد داشت واسم؟؟؟😧

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤

الهی من دورش بگردم 😂😂😂😂😂بگو امام خمینی هم امام بود 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
حالا ما عادی تر هست مثلا تا مدت ها ندونیم  ولی بچه های الان هیولا هستن 😂

اره والا 😂من از یکی از بچه های آشنا  مقطع راهنمایی  ان شنیدم تو کلاسشون چند تا لز بین هست

فقط مال منےتـــو...
خوب نمیدونه مگه تو مدارس معلم در مودر  س....توضیح میده؟

نه عزیزم من یه بار رفتم مدرسه بچم اونجا اطلاعات بیشتری هم یاد گرفتم 😐

از دانش آموزا بعد اونجا خیلی راحت میگن میخندن اصلا یه گودزیلا هایی شدن😂

اره والا 😂من از یکی از بچه های آشنا  مقطع راهنمایی  ان شنیدم تو کلاسشون چند تا لز بین هست

پناه بر خدا 😫😫😫😫😫وای وای 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
پ چرا من از۸سالگی میدونستم ینی تاثیر بد داشت واسم؟؟؟😧

از کجا دونستی؟کسی بهت توضیح داد؟خوب این از کجا بدونه؟خواهرمم قشنگ مدیریت داره رو بچه هاش...یبار گفتم بگو گفت زوده خودش کنجکاو شد میپرسه 

من از ۸،۹سالگیم میدونستم😲😟

دهه هشتادی

والا من دهه هفتادم تا 16  سالگی نمیدونستم زن و مرد چطوری بچه دار میشن 😐

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍