2777
2789
عنوان

سویق؟

137 بازدید | 19 پست

سلام مامانا 

چندتا سوال در مورد سویق داشتم اینکه چه سویقی خوبه واسه بچه‌ی نه ماهه ؟

و چطور تلفظ میشه ؟؟؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 

چی هست ؟

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏

سوال منم هست که چی خوبه ‌و چجوری بهش بدم بخوره.

تلفظش sevigh هست

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم تلفظش چجوریه لایکم کنید

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

من از یه پیج گرفتم تو اینستا واقعا عالیه اشتهای پسرمو ده برابر کرده روزی یه قاشق چای خوری  توی حریره ش میریزم بهش میدم خوشمزه ام هست ۳۰۰ گرمش ۴۰ تومن

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بالاخره  sa یا se

من از یه پیج گرفتم تو اینستا واقعا عالیه اشتهای پسرمو ده برابر کرده روزی یه قاشق چای خوری  توی ...

عزیزم سویق چی میدین بهش . منم اینجا شندیم واسه اشتها خوبه بخاطر اون میخوام واسش بخرم ولی هیچی راجبش نمیدونم😞

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
کودک یعنی چی ؟ خب چیه؟ گندم . سنجد؟

سویق کودک مخلوطی از چند تا سویق دقیق نمیدونم توش چیا داره 

دوستم که طب اسلامی میخونه بهم گفتش برای دخترم گرفتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم سویق چی میدین بهش . منم اینجا شندیم واسه اشتها خوبه بخاطر اون میخوام واسش بخرم ولی هیچی راجبش ...

من سویق کامل کودک میدم ترکیباتش گندم جو برنج بادام شکر قهوه ای زنجبیل گل محمدی سنجد هست

سویق کودک مخلوطی از چند تا سویق دقیق نمیدونم توش چیا داره  دوستم که طب اسلامی میخونه بهم گفتش ...

شما میدونی تلفظش چطوریه se. یا sa?

من سویق کامل کودک میدم ترکیباتش گندم جو برنج بادام شکر قهوه ای زنجبیل گل محمدی سنجد هست

اها مرسی فقط عطاری ها دارن؟

اها مرسی فقط عطاری ها دارن؟

من از پیج اینستا گرفتم خودتم میتونی درست کنی ولی دنگ و فنگش زیاده