2777
2789
عنوان

منطق شما چیه؟

71 بازدید | 12 پست

واقعا نمیدونم چرا ولی هیچ کس هیچکدوم از حرفام رو قبول نداره. مثلا یه سوال ازم میپرسن، من بر اساس منطق خودم جواب میدم، اونا میگن نه اینجوری نیست و بعد هم میرن از یکی دیگه میپرسن در حالی ک سوال درباره خود منه! بعد اون یکی یه حواب چپل چوپل میده و میگه اره این درسته 😐 سرم رو به کجا بکوبم که مرگم طبیعی جلوه کنه؟

میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .

منطقم بر اساس عرف جامعه و باور های خانوادگیمه این قضیه ای ک میگی رو با مثال بگو خیلییی کلی گفتی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

خب هر کسی از زاویه دید خودش به قضایا نگاه میکنه. تو هم اگر خودتو جای اونا بذاری میبینی درست میگن، اونا هم اگر خودشونو جای تو بذارن میبینن درست میگی. مسئله اینجاست که اکثراً آدم‌ها سعی نمیکنن یه قضیه رو از زوایای مختلف ببینن.  

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقم بر اساس عرف جامعه و باور های خانوادگیمه این قضیه ای ک میگی رو با مثال بگو خیلییی کلی گفتی

مثلا یکی میاد پیشم میگه برو فلانی رو دلداری بده یکی از اقوامش فوت کرده، منم مییرم مثلا میگم گریه نکن  خودتم تا همیشه اینجا نمیمونی قراره خودتم بری اونجا شاید فردا شاید یه روز دیگع

بعد اون میگه گمشو چی میگی

یه نفر دیگه میره بهش میگه گریه نکن مرگ حقه

بعد اونم میگه ممنون اروم شدم یکم

به نظرتون خونم رو از ادمای دور و ورم جدا کنم؟

مثلا یکی میاد پیشم میگه برو فلانی رو دلداری بده یکی از اقوامش فوت کرده، منم مییرم مثلا میگم گریه نکن ...

ببین وقتی کسی عزیزی از دست میده 

اولا ناا میده بی منطقه وگرنه همه ی ما میدونییییییییم ک همه مون رفتنی هستیم 

بهتره ب جای اینکه ی مدل رفتار کنیم ک اره بابا منطق دنیا اینه بهش بفهمونیم میدونیم درد داره  غصه داره زجر داره ... و مارو تو غم خودش شریک بدونه...

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ببین وقتی کسی عزیزی از دست میده  اولا ناا میده بی منطقه وگرنه همه ی ما میدونییییییییم ک همه مو ...

پس هیچ کس بجز خودم منطقم رو درک نمیکنه... برم یه جای دیگه درد دلاماو بکنم... 

ببین وقتی کسی عزیزی از دست میده  اولا ناا میده بی منطقه وگرنه همه ی ما میدونییییییییم ک همه مو ...

فقط اسن نیست. خیییلی چیزای دیگه ای هم هست

پس هیچ کس بجز خودم منطقم رو درک نمیکنه... برم یه جای دیگه درد دلاماو بکنم... 

منطق خوبهو همه میدونن کار درست و منطقی و عقلانی چیه 

ولی فک کن خدای نکرده عزیزتو از دست دادی 

میدونی ی روز میری پیشش میدونی همه چیز این دنیا فانیه ولی تو سالهای سال قراره ازش دور بمونی روزارو بدون اون سر کنی خاطرات گدشته یادت میاد روزایی ک خندیدی شوخی کردین قهر کردین دعوا کردین همه اش میاد جلو چشت جای خالیش دیوانه کننده اس 

منطق خوبهو همه میدونن کار درست و منطقی و عقلانی چیه  ولی فک کن خدای نکرده عزیزتو از دست دادی&n ...

من همه ی پدربزرگ ها و مادر بزرگ هام رو از دست دادم. توی مراسم هیچکدوم هم گریه نکردم... هیچ لزومی نداره.. برا مهم نبود مردم دربارم چی میگن. خودم میشنیدم پیر زن هایی که کنارم وایساده بودن پچ پچ میکردن میگفتن ببین دختره چ خودخواهه مامان بزرگش فوت کرده عین خیالشم نیس. حتی روری که برادرم رو از دست دادم هم همینطوری بود. 

فقط اسن نیست. خیییلی چیزای دیگه ای هم هست

درمورد این موضوع راستش ب این نتیجه رسیدم شما بی رحمی رو اسمش رو میزارید منطق 

با مثال برات میگم 

یکی از عزیزای من سرطان داشت 

ی عالم عذاب روحی کشیدیم من ی جور مادرم ی جور 

و اون عزیز من بی نهایت عداب جسمی کشید و ب معنای واقعی کلمه ذره ذره با زجر مث شمع جلو چشممون اب شد 

ب نطرت میرفتیم ب مادرش میگفتیم راحت شد؟گریه نکن از عداب تموم شد؟ی روز همه مون میمیریم؟معلومه ک نه معلومه ک مادر اون عزیز من همه ی اینارو میدونه ولی الان منطق نمیخاد دلداری میخواد مرهم میخواد تا بار غمی ک قراره تا زنده اس بکشه کم بشه ‌..

من همه ی پدربزرگ ها و مادر بزرگ هام رو از دست دادم. توی مراسم هیچکدوم هم گریه نکردم... هیچ لزومی ندا ...

درک میکنم مث خودم شاید نمیتونید توی جمع گریه کنید 

همون عزیزی ک من بالا مثالشو برات زدم شاید هر ثانیه با مریضیش زجر کشیدم گریه کردم دیوانه شدم ولی سر مراسمش سر خاکش نمیتونستم گریه کنم 

درک میکنم مث خودم شاید نمیتونید توی جمع گریه کنید  همون عزیزی ک من بالا مثالشو برات زدم شاید ه ...

کلا میگم. خیلیا گذشته شون رو فراموش میکنن. راحتن. خیلیا حتی دفتر خاطرات دارن و به اتفاق های گذشته خیلی پایبندن. بعضیا هم مثل من فقط به گذسته شون فکر نمیکنن. اینجوری کمتر ازار دهنده میشه. خیلی بده که یه نفر به یه ادم دیگه وابسته بشه. مثلا بعد از مرگش اون وابستگی باعث میشه دوباره زنده بشه؟! یا اون گریه ها زندش میکنن؟

کلا میگم. خیلیا گذشته شون رو فراموش میکنن. راحتن. خیلیا حتی دفتر خاطرات دارن و به اتفاق های گذشته خی ...

ن ولی گریه از غصه هاش کم میکنه