2777
2789

.

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴سال تو خوابگاه باهم بودیم میرفتیم دانشگاه میومدی م باهم،خیلی صمیمی ، هر دومونم تهران هستیم،

سی سالشه خیلی افسرده بود ، من کلی نذر و نیاز و چله بهش گفتم، یه دختر بچه سیدی تو فامیل هست هرکی نذر جدش میکنه آنی حاجت میگیره، بهش گفتم و اونم نذرش کرد، حالا واسش خواستگار وکیل اومده و جمعه بله برون کردن ، سه دفعه بهش رنگ زدم و چهارصدتا پیام دادم تو واتس آپ! جوابم و نداد 

فقط همون جمعه هفته پیش گفت همه چی خوب بود خودم باهات تماس میگیرم 

من دختر مذهبی و خیلی ساکتی هستم اهل چیزی نیستم نمیدونم چرا اینجوری کرد

اصلا هنگ کردم

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
۴سال تو خوابگاه باهم بودیم میرفتیم دانشگاه میومدی م باهم،خیلی صمیمی ، هر دومونم تهران هستیم،   ...

بقیه رو ول کن. اسم اون دختر بچه رو بگو ما هم نذر کنیم حاجت بگیریم

جدی میگم 😣

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

جو گیر شده حالا 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
۴سال تو خوابگاه باهم بودیم میرفتیم دانشگاه میومدی م باهم،خیلی صمیمی ، هر دومونم تهران هستیم،   ...

دوست من بعد از 18 سال. انقد باهم خوب بودیم. شوهرش از حسودی ترکید گفت قطع رابطه

شما مجردی؟؟

نه گلم متاهلم

دیگه بهش پیام نده میخواست جواب بده با اولی داده بود

کاربریم دونفره اس  

میشه ب‌ اون دختر سید بگی برای منم دعا  کنه😢

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)