2777
2789
عنوان

پاره شدن کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 240 پست
عزیزم خدادخترتوحفظ کنه برات  فکرمیکنم شماداری اشتباه میگی تو۳۲هفته وزن بچه خیییلی باشه ۲کیلو&n ...

یک ماه نیم که نه حدود مثلا دو هفته یا سه هفته زود به دنیا اومد 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون همون کاربر خالی بند میباشد....همونی که گفته ۳ میلیارد هزینه لباس عروسم شد😂😂😂

یا خدا🙄😳

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑
آره، کیسه آبم پاره شد یهویی 

ترشح واژن رو منظورمه

بارداری قبلیم یهو کیسه آبم پاره شد می دونم چه مدلیه

ترشح غلیظ و کشدار و شیری رنگ دارم مدام

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
شما ترشح داشتی تو بارداری؟ من چند روز هست ترشح دارم.ببخشید غلیظ و کشدار و شیری.خیلی می ترسم

دولاشو سرفه کن زور نزنیا فقط چندبار سرفه کن اگ یه اب رقیق گرم ازت خارج شد اون نشتی کیسه ابه.

اگه نه ک هیچی

یه 
صد در صد میگم امکان نداره یا داری هفته رو اشتباه میگی یا قدو وزنو یا خدای نکرده سرکاریه

وزنش اشتباه گفتم ۳۲۰۰بوده   والا اثلا نمیفهمم چی میگم اینگار هنوز بیهوشم

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
یک ماه نیم که نه حدود مثلا دو هفته یا سه هفته زود به دنیا اومد 

تیکرت اگر ۴۰ هفته باشه

شما دیروز۳۲ هفته و دو روز بودی

یعنی ۷ ماه و نیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وزنش اشتباه گفتم ۳۲۰۰بوده   والا اثلا نمیفهمم چی میگم اینگار هنوز بیهوشم

قدش هم ۴۰ سانت باید باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بچه ۳۲ هفته ۴۲۰۰؟۵۴ قد؟ چرا اینهمه دروغ میگی؟

ولی من یه خانمی رو دیدم که 34 هفته و 5 روز زایمان زودرس کرد.وزن بچه هم 4 کیلو و خرده ای بود. ولی تو دستگاه گفتن نمیزاریم و زنده نموند.دوباره اون خانم اومده بود دکتر و باردار بود

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
قدش هم ۴۰ سانت باید باشه

نه دیگه الان از،باباشم پرسیدم 

https://uupload.ir/files/y5p8_img-20201017-wa0013.jpg