2777
2789
عنوان

پاره شدن کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 240 پست
نیکا  قد ۵۴ وزن ۴۲۰۰

چند هفته بودی شما؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
مامان۳تا دختر کیه ؟ این عکسه تو گوگل هست بزنی عکس پروفایل بارداری میاره

خداحفظش کنه موقع شیردادن بهش برمنم دعاکن مشکل زندگیم حل بشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ۳۲ هفته قد ۵۴ وزن ۴۲۰۰؟؟؟؟؟؟؟ نرمال وزن ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰  توی ۳۲ تا ۳۳ جوک میگی😐

منم تعجب کردم 

ولی گفتم شایدراست بگه بنده خدا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم تعجب کردم  ولی گفتم شایدراست بگه بنده خدا

ینی این بچه اگه تا ۴۰ هفته میمونده ۷ کیلو میشده با قد ۷۰

😂😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بچه ۳۲ هفته قد ۵۴ وزن ۴۲۰۰؟؟؟؟؟؟؟ نرمال وزن ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰  توی ۳۲ تا ۳۳ جوک میگی😐

نه والا 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
من بچم ۳۲هفته دنیااومد ۱۹۵۰ رفت دستگاه ،شما چندهفته بودی عزیزم

ترشح داشتی تو بارداری؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

عزیزم خدادخترتوحفظ کنه برات 

فکرمیکنم شماداری اشتباه میگی تو۳۲هفته وزن بچه خیییلی باشه ۲کیلو 

فکرکنم بدونیدماه آخرماه وزن گیریه 😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه والا 

شما ترشح داشتی تو بارداری؟

من چند روز هست ترشح دارم.ببخشید غلیظ و کشدار و شیری.خیلی می ترسم

نه والا 

عزیزجان عکسشوزودتربزار😍

نه والا 

صد در صد میگم امکان نداره

یا داری هفته رو اشتباه میگی

یا قدو وزنو

یا خدای نکرده سرکاریه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟