خانومه_مانكن مدیر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13802 عنوان موي خيس | مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 26 پست سلام عزيزانشما بعده حموم وقتي موهاتون خيسه شونه ميكنيد؟؟؟من عادت دارم موهام خيس بودني شونه كنم يعني نكنم گره ميخوره ديگه نميشه با برس فلزيا هم شونه ميكنم همه ميگن موخوره هام بخاطره همينهبا چه مدل برس يا شونه اي موي خيسو شونه كنم كه موخوره نزنه🤔🤔🤔🤔🤔 عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 1399/09/15 | 01:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومه_مانكن مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13802 من وقتى نم داره روغن ارگان ميزنم بعد كه خشك شد شونه ميكنم موى خيس رو شونه كنى ريزش مو هم ميگير ... واي دقيقا برس پره مو ميشه تو حموم ميرم شونه ميكنم كف حموم پ ميشه پره موحوره ام هست موهامروغن ارگان ميزني چرب نميشه زود؟من موهام چربه جنسش هر روز ميرم حموم يه مدت وازلين ميزدم نرم ميشد راحت شونه ميكردم تو گوگل خونده بودم واسه موخوره خوبه اما چند ساعت بعد بشدت موهامو چرب ميكرد عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
خانومه_مانكن مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13802 از اسپری موی کودک فیروز استفاده کن محشره گره نمیفته تو موهات دوماه پیش هشت تومن بود خیلیم ارزونه مرسي عزيزم فردا حتما ميخرم خستم كرده موهام ديگهبعضي وقتا كلافه ميشم ميگم برم كوتاهه كوتاه كنم عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
خانومه_مانكن مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13802 نه وقتی خیسه شونه نکن حتما شونه چوبی بزن،از شامپوی بدون سولفات هم استفاده کن منم موخوره داشتم ... مرسي عزيزم بابت راهنماييه خوبت🌹 عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
خانومه_مانكن مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13802 ریزش میگیری،من میبافم بعدکه خشک شدشونه میکنم من شونه ميكنم بعد ميبافم كه حجمش كم شه خشك شدديگه شونه نميكنم پس مرسي عزيزم بابت راهنمايي عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 موهاتو نميكنه؟ موهام خيلي زياده فقط با برس فلزي كنده نميشه راحت ميتونم شونه بزنم البته چوبي امتحان ... موهام پسرونس😅 تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
خانومه_مانكن مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13802 من موهام فره بعد حموم کرم مو و ژل میزنم بعد شونه میکنم که مواد پخش بشه بعد اسکرانچ میکنم آب اضافه هم ... چقدر خوبه انقدر ميرسي بهشونمن موهام بلنده خيلي ام پره خدايي قشنگه ولي نميرسم تو حموم فقط ماسك ميزنم بعد حموم شونه ميكنم ميبافم همين😁😁😁😁 عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
خانومه_مانكن مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13802 موهام پسرونس😅 ولي فردا ميخرم منم امتحان كنم شايد فرجي شد😂😂😂 عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
khestara70 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 8536 واي دقيقا برس پره مو ميشه تو حموم ميرم شونه ميكنم كف حموم پ ميشه پره موحوره ام هست موها ... فقط ساقه موهامو ميزنم كه خيلى خوشحالت و نرم ميكنهميتونى از ماسك موى بعد از حمام هم استفاده كنىموقع شونه كردن بالاى موهاتو بگير و از پايين شروع كنگره ى موهاتو اول با دست باز كن بعد شونه كن
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 ولي فردا ميخرم منم امتحان كنم شايد فرجي شد😂😂😂 انشالله تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
leili77۷۷ عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3623 چقدر خوبه انقدر ميرسي بهشون من موهام بلنده خيلي ام پره خدايي قشنگه ولي نميرسم تو حموم فقط ماسك ميزن ... من چند ماهی هستم تصمیم گرفتم موهامو دوس داشته باشم و بهشون برسم و الان خیلی حس و حال بهتری دارم😍😍 ما را به سختجانی خود این گمان نبود...
خانومه_مانكن مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13802 فقط ساقه موهامو ميزنم كه خيلى خوشحالت و نرم ميكنه ميتونى از ماسك موى بعد از حمام هم استفاده كنى مو ... ممنونم عزيزم بابت راهنمايي خوبت🌹 عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89485 با چه مدل شونه اي شونه ميكني؟ برس گردا برای سشوار خودشناسی DNA plus