2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر ببینی فردا درست میکنمخیلی دوس داشتم درست کنم اما میگفتم نکنه خیلی هزینش دربیاد🤦♀️فقط باید ارد و ...

عزیزم حالا منم دستور کیکمو میدم بهت و این دستورو از یکی از دوستانم گرفتم که الهی خیر ببینه

منم قبلن سفید و زرده رو جدا میکردم هزار زحمت داشت

ولی یبار رفتم خونه دوستم دیدم به این روش درست میکنه همه رو با هم ریخت و هم زد تازه اونم با چنگال ولی من با همزن میزنم

اول سه تا تخم مرغ بدون اینکه جدا کنی زرده یا سفیدشو

پس میشه به ترتیب میگم بهت

سه عدد تخم مرغ ریخته

یک لیوان و نصفی شکر از این لیوان دسته دارا

بعدا دو لیوان سر پر آرد مخصوص شیرینی پزی الک کن همینجا به همراه آردت یک ق غ خ پر بکینگ پودر و نصف قاشق مربا خوری وانیل

بعدا یک لیوان شیر دقت کن اول تو لیوان تا زیر دسته لیوانت گلاب بریز بعد شیر بریز تو همین لیوانت لبریز بشه

و بعد یک چهارم لیوان یعنی تا بالای دسته قسمت پایینی لیوانو میگما نه که تا بالای دسته بریزی 😂

همه اینارو اول با چنگال مخلوط کن و بعد با همزن برقی هم بزن همزنتو خاموش کن و بعد با قاشق از ته این موادو هم بزن یوقت ته ظرفت نچسبیده باشه و بعد دوباره همبزن با همزن برقیت

بعدا توسترت یا فر حرارت پایینشو روشن کن داغ داغ شه

موادتو بریز تو ظرف مورد نظرت که چرب کردی و کاغذ روغنی گذاشتی بغلای ظرفتم روغن بزن و یکنی با دستت آرد بپاش بغلای ظرفت نچسبه راحت جدا شه کیکت چهل دیقه زمان بده بدون اینکه در توسترو باز کنی اها قبلش کنجدم بپاش روی مواد کیکت

فردا درست کن تگم کن ببینم چطوری میشه

بعد چهل دیقه چک کن با خلال دندون ببر تو کیکت ببین مواد نچسبیده یعنی آمادس بعد نوبت حرارت روی کیکته که همونحا بشین منتظر باش پنج دیقه ای روی کیکت آماده شد برش دار

خیر ببینی فردا درست میکنمخیلی دوس داشتم درست کنم اما میگفتم نکنه خیلی هزینش دربیاد🤦♀️فقط باید ارد و ...

عزیزم روش پخت کیک من خییییبی آسونه اینسری خاستم درست کنم از همه مراحلش عکس میگیرم تا قشنگ متوجه بشی فقط بم بگو

کیکو تو چی میزاری بپزه؟

منی ک باردارم میدونم ویار کیک شیربنی دارم

اومدم ببینم خودمو عذاب بدم🤣🤣

خیلی خیلی خوشمزه به نظر میرسه دمت گرم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اینجا خیلیا باردارن و هوس میکنن نزارید لطفا

عنوان مشخصه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔