2777
2789

فیلمه یا کارتونه؟بهش نمیاد کارتون باشه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

Creepy pastaهستش مثل عروسک لولیتا😬یا اون هزار پای انسانی

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا😶😶

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

چرت بود 

ی ربعش ک فقد  صفحه رو نشون داد

بعد رفت تو چشای اختاپوس و مرد

چیز ترسناکی توش نبود اخه

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
اصلا نمیدونم

نه من مطمئنم creepy pastaهست میتونی سرچ کنی

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
Creepy pastaهستش مثل عروسک لولیتا😬یا اون هزار پای انسانی

اییییییی زندگی من تقسیم میشه به دو بخش قبل از هزارپای انسانی بعد از هزار پای انسانی یک دو سه بعد این فیلم تا مدت ها از لحاظ روانی بهم ریختم شبا کابوس میدیدم غذا نمیتونستم بخورم شدیدا استرس داشتم توروخدا هیچکس مثله من از رو کنجکاوی نره سراغش اشغاله اشغال اشغاله به تمام معنا

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
اییییییی زندگی من تقسیم میشه به دو بخش قبل از هزارپای انسانی بعد از هزار پای انسانی یک دو سه بعد این ...

حتی الان هم که حرفش شد دوباره استرس گرفتم امیدوارم نویسنده ی روانپریشش تیکه تیکه شه

دیدیش؟ دقیق تر توضیح میدی

ببین creepy pastaی سایتی هست همینجور داستانای ترسناک غیر واقعی رو بر اساس مسائل واقعی مثلا کارتون باب اسفنجی یا کتاب و فیلم لولیتا یا جنگ جهانی رو طوری با شواهد قلابی میسازه که ادم نمیتونه قلابی بودن داستاناشو تشخیص بده تا جاییکه مردم بعضی اوقات داستاناشو باور میکنن و درد سر میشه مثل عروسک لولیتا که خیلی از مردم باور کردن تو ایران .همون طور که از اسمش مشخصه creepyیعنی ترسناک مرموز pastaچون داستانای این سایت معمولا بین سایتای مختلف هی copy pasteمیشه(برای جذب مخاطب)بصورت مخفف میگن pasta

اییییییی زندگی من تقسیم میشه به دو بخش قبل از هزارپای انسانی بعد از هزار پای انسانی یک دو سه بعد این ...

اره منم وقتی اولش دیدم حالم بد بود 😷😳ولی بعد فهمیدم چاخانه از سایت creepy pasta برداشتن😐