2777
2789
اره منم وقتی اولش دیدم حالم بد بود 😷😳ولی بعد فهمیدم چاخانه از سایت creepy pasta برداشتن😐

درسته غیر واقعیه منم میدونم ولی اونقدر صحنه های مزخرفی داره که من از اول فیلم تا اخر فقط میگفتم چطور چنین چرندیاتی به ذهن نویسنده ی مریضش اومده فقط یه ادم بشدت سادیسمی چنین اشغالی مینویسه واقعا روز قیامت اگه چیزی باشه که بابتش باید جواب پس بدم دیدن این فیلمه باید از چشام به خاطرش معذرت بخوام

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
اره منم وقتی اولش دیدم حالم بد بود 😷😳ولی بعد فهمیدم چاخانه از سایت creepy pasta برداشتن😐

هزار پای دو رو دیدی؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار پای دو رو دیدی؟

نه همون یکو دیدم واس هفت پشتم بسه😖تو چطور دیدیش از اولیه بدتره؟

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
نه همون یکو دیدم واس هفت پشتم بسه😖تو چطور دیدیش از اولیه بدتره؟

ببین یک باید بیاد جلوی دو لنگ بندازه اصل حال خراب من واسه دوشه اصلا نبین قضیش اینه یه مریض روانی فیلم هزارپا رو میبینه بعد با تقلید از اون هزارپای خودشو درست میکنه که خیلی بده خییییییلی ،هم تعداد افراد هزارپا بیشتره هم صحنه هاش بشدت سادیسمیه ،سه شو هم دیدم بیشتر حالت کمدی داره در واقع سه رو شوهرم میدید من گذری یه نگاه انداختم ننشستم ببینم ولی دو اوجش اوج شکنجه هرچی تو یکه تو دو صد برابر بدتر و با جزئیات تره

ببین یک باید بیاد جلوی دو لنگ بندازه اصل حال خراب من واسه دوشه اصلا نبین قضیش اینه یه مریض روانی فیل ...

😲😲😲😨😨😨😨😵😵😵😱😱😱😱

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
ببین یک باید بیاد جلوی دو لنگ بندازه اصل حال خراب من واسه دوشه اصلا نبین قضیش اینه یه مریض روانی فیل ...

اسمش چیه 

میشه دان کرد؟

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
اسمش چیه  میشه دان کرد؟

عزیزم ارزش نگاه کردن رو نداره اگه فیلم ترسناک دوست داری کانجورینگ یک و دو و سه  انابل یک و دو و سه راهبه و چندتا دیگه که اسماش یادم نیست ولی درکل بهم مرتبط ان رو ببین اینا خوبن ،اون فیلم اشغاله ببین سیفون دستشویی رو نگاه کن انگار اون فیلم رو دیدی در این حد تهوع اوره اخرش فقط به چشمات مدیون میشی

عزیزم ارزش نگاه کردن رو نداره اگه فیلم ترسناک دوست داری کانجورینگ یک و دو و سه  انابل یک و دو و ...

همرو دیدم😂

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
همرو دیدم😂

منم خوره ی ترسناک دارم😄 سریال واکینگ دد رو دیدی اونم خیلی خوب و خفنه ولی ترسناک نیس 

گیم او ترونز رو که فکر کنم همه دیدن اما اگه ندیدی ببین 

کسل راک هم سریال باحالیه

گرگ و میش هم چند قسمته خوب بود عاشقانس

منم خوره ی ترسناک دارم😄 سریال واکینگ دد رو دیدی اونم خیلی خوب و خفنه ولی ترسناک نیس  گیم او ت ...

همشووو دیدم😂😂😂هرچی ژانر ترسناک هیجانی بودو درووو کردم

با اجازه استاتر عزیزم.

لطف کنید واسه حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم کنید😔😔😔🙏🙏🙏🙏

از دوستای گلم معذرت میخوام که پستمو داخل تاپیک ها می بینید😘😘

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
همشووو دیدم😂😂😂هرچی ژانر ترسناک هیجانی بودو درووو کردم

😅😅😅خوب دیگه چیزی الان یادم نمیاد 

من و شوهرمم خیلی فیلم بازیم هرشب یه فیلم میبینیم الان هرچی فکر میکنم یادم نمیاد چی بهت معرفی کنم 

😅😅😅خوب دیگه چیزی الان یادم نمیاد  من و شوهرمم خیلی فیلم بازیم هرشب یه فیلم میبینیم الان هرچ ...

سه جینو برو ببین خفنن

سه جینو برو ببین خفنن

باش میبینم😉