2777
2789
عنوان

مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 78 پست
ببین عزیزم همین که میری سمت دعا یا اصلا پیش یکی میری که دعاهاش ردخور نداره همونم کار خداس شک نکن اون ...

اینایی ک شما میگی دعای سنگین میدن و ب ازدواج ختم میشه شیطان پرستن و کاراشونم الهی نیست... شیطانیه

اونوقت اینا کار خداس و خداخواهیه 😐😐

این کارا حرامه حرام

اگه قسمت بود میشد ب لطف خدا ن با جادو و جنبل

الکی نیست ک آمار طلاق اینهمه بالاست و مردم گرفتار شدن

از بس تو نظام طبیعت دست میبرن با این کارا😐

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
مخصوصا دعای محبت اگه زورکی باشه،بچشم خودم دیدم زندگی هستا ولی بقول شما زهر ماره

دقیقا👌👌

با جادو و جنبل نظام طبیعت رو ب هم زدن 😐

مریضی زیاد گرفتاری زیاد طلاق زیاد...

واقعا متاسفم برای بعضیا 😐😐

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند مورد میشناسم با  دعا نویسی کارشون رو پیش برد ولی همشون جدا شدن .اصلا سمتش نرید.دعا کنید خودتون از خدا بخواهید ولی جادو جنبل نه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
انشالله ب حق حضرت فاطمه همه مجردا راهی خونه بخت بشن یه مرد خوب ک لایقشونه گیرشون بیاد

انشالله با دعای خیر قلب پاک شما. ممنونم. الهی شما هم تندرست باشید و به حوائجتون به بهترین نحو برسید. 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 
میزاریش تو اب تشتی چیزی بعد از ابش میریزی روی بدنت

ببخشید یعنی بنوبسم رو کاغذ با خودکار، بعد کاغذو بذارم رو تشت اب، ازون اب غسل کنم؟ 😨

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
ببخشید یعنی بنوبسم رو کاغذ با خودکار، بعد کاغذو بذارم رو تشت اب، ازون اب غسل کنم؟ 😨

اره ذیگه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

[QUOTE=167158135]من چند مورد میشناسم با  دعا نویسی کارشون رو پیش برد ولی همشون جدا شدن .اصلا سمتش نرید.دعا کنید ..

منم اصلا ب دعادرست کردن اعتقاد ندارم خیلیارو دیدم همیشه درحال دعا درست کردن و زندگیاشونم عالیه ولی من اعتقا ندارم یبار درست کردم انگار جن زده شده بودم تا وقتی ک دعا پیشم بود هی خاب بد میدیدم تو خاب جیغ میزدم نمیدونم چرا اینجور شد

اینایی ک شما میگی دعای سنگین میدن و ب ازدواج ختم میشه شیطان پرستن و کاراشونم الهی نیست... شیطانیه ا ...

جادو جمبل نه

اونی ک شما میگین طلسمه عزیزم

طلسم حرامه

ولی شما گوگل کنید کلی دعای گشایش بخت رو پیامبر و امامان گفتن 

دعانویسان قرانی هم فقط اینارو میدن

ولی جادوگرا طلسم میکنن ک زود هم باطل میشه

زود جبهه نگیرین

فمینیست هستم