2777
2789
عنوان

مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 78 پست
عزيزم ب اين فك كن ك من و شما همسن هستيم و مجرد با اين تفاوت ك من تجربه ي ازدواج ناموفق داشتم و ى اق ...

چرا دیگه ازدواج نکردید؟

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

دوستان ی سوال

نظرتون راجع ب دعا واسه بخت گشایی چیه؟

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل با فتحه و ضمه و شماره آیه باید نوشته بشه تا سه روز لای قرآن تو خونه بذاریم بعدش در قبله خونه ...

حیاطو چجوری بکنیم😐😐😑

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
به قسمت بودن واقعا معتقدین؟؟ اینایی که میرن دعانویس اگه قسمت نباشه نمیشه؟؟

واقعا معتقدم

اولا ک بیشتریا نمیشه

ثانیا اگه بشه یا ب جدایی ختم  متاسفانه

یا زندگی هاشون ب درد خودشون میخوره فقط

زهر ماره زهر مار 😐😐

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
حتما خیلی خوش گذشته تابحال😁

فکر میکنین هزارتا کار خونه تو سرت میریزن آخرشم میگن هنوز مونده خونه و هزارتا حرف دیگه چه خوشی خواهر 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 
اره شنیدم خیلی خوبه برا من ک جواب داد دیگه راست و دروغشو نمیدونم ولی ب امتحانش می ارزه

چجوری با سوره کوثر غسل باید کرد

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
اره شنیدم خیلی خوبه برا من ک جواب داد دیگه راست و دروغشو نمیدونم ولی ب امتحانش می ارزه

ممنونم عزیزم بنویسم سوره کوثر رو انشالله یه مرد خوب سر راهم قرار بگیره منم راحت شم. و همه اونایی که گذشته ازشون و مجردن. 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 
به قسمت بودن واقعا معتقدین؟؟ اینایی که میرن دعانویس اگه قسمت نباشه نمیشه؟؟

ببین عزیزم همین که میری سمت دعا یا اصلا پیش یکی میری که دعاهاش ردخور نداره همونم کار خداس شک نکن اونم یجور قسمته که اونجوری بدست میاد

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘