2777
2789

من ۳هفتس مادرم فوت کرده تو این مدت خوابشو دیدم اما حس میکردم خوابه دیشب خواب دیدم شوهرم اومد پیشم گفت پاشو بیبن مامانت زندس این همه بیقراری میکنی بیبن اونجا نشسته رفتم دیدم واقعا خودش بغلش کردم بوسش کردم دستاشو گرفتم کاملا حسش کردم خیلی بیشتر نزدیک به واقعیت بود 😔نمیدونم دلیلیش چی میتونه باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمت کنه مادرتون رو،عزیزم این خوابها بخاطر حال روحیمون هست،چون باور مرگ عزیزانمون خیلی سخته و ضمیر ناخوداگاه ما دوس داره که اونا زنده باشن،منم تا مدتها بعد مرگ مادر و پدرم همین خوابها رو میدیدم که زنده ن و شدیدا برام واقعی و لذت بخش بودن🌹

بخاطر بی تابیاته

شاید روح مادرت خواسته ارومت کنه بی تابیتو با قران خوندن براش کم کن بزار اونم ارامش داشته باشه

خدا رحمتش کنه

منم ی بار خواب دیدم دستمو بریدم از خواب پریدم باور کن دستم همینطور میسوخت هی داشتم میمالیدم حس میکردم شیشه توشه بعد ی دقیقه اون حس از بین رفت

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
خدا رفتگان شماروهم بیامرزه ممنون عزیزم🖤

خواهش میکنم

اون الان چشمش ب کارایی ک تو میکنیه هر کمکی ب هر کسی میکنی بگو انرژی مثبت این کار و ثوابش بره سمت روح مادرم

هر شب قبل خواب براش ی حمد بخون یا چند تا صلوات بفرس

منتظرش نزار

الهی قوربون همه مادرا هم اونایی ک نیستن هم اونایی ک هستن

فقط حتما براش صلوات بفرست و براش کارای خوب کن یادت نره هاااا

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹