2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ک اولین باره شنیدم خداروشکر موجش طرف ما نیومده.حالا این جشن چجوریه؟خیلی بی معنیه جشن تعیین جنسیت. ...

یکی از خانواده میرن جنسیت رو از دکتر میپرسن‌.بعد بدون اینکه مادر بچه بدونه رنگ مخصوص پسر یا دختر رو تو بادکنک میریزن.همهفامیل جمع میشن.بعد حدس میزنن.بعدش که بادکنک ترکید جنسیت بچه مشخص شد پدر مادر جیغ میکشن ماچ و بوس و بغلو.......😆🤣🤣🤣🤣🤣

یکی از خانواده میرن جنسیت رو از دکتر میپرسن‌.بعد بدون اینکه مادر بچه بدونه رنگ مخصوص پسر یا دختر رو ...

وا.وقتی طرف میره سونو همونجا جنسیت رو اول ب مامان بچه میگن ازهمه اول مادرش میفهمه.مگراینک ب دکتربگه جنسیت رو نگو تا خانواده ام بیاین ازت میپرسن‌تامارو سوپرایز کنن.اخه چ کاریه.کی میرع این همه راه رو.خوبه ک دلتون بااین‌چیزا خوشه.حالا طرف ما پدرومادر جنسیت رو ک اول میفهمنن تا یمدت ب هیشکی نمیگن 😅😅😅

نه خودم‌ نمیدونستم کیک ‌و خواهرم سفارش داده بود و یه جعبه که پر بادکنک بود دوستام با خوانواده خودم‌و شوهرم پسر دارم عزیزم یه میز غذا آماده کرده بودم تو ظرفیت آبی و صورتی و کاپ‌کیک صورتی و آبی و تزیینات صورتی و آبی همه رو خودم انجام دادم چون اون موقعه خیلی مد نبود 

کار سختی نیست الویه سالاد ماکارونی و ساندویچ آماده کن یه میز بچین تور صورتی و آبی بگیر جلو‌ میز و‌با اینا درست کن پشت میزم کاغذهای صورتی و آبی و بادکنک آبی و صورتی بچسبون یه کیکم سفارش بده بگو کیک توش رنگ جنسیت بچه باشه چند نفرم دعوت کن و خوش بگذرون