سلام خانوما من دیروز عصر بی بی چک زدم خوب تا 5 دقیقه صبر کردم هیچی نبود شستم بی بی چکو گذاشتم تو جعبش بعد دوسه ساعت رفتم سراغش هاله داره کسی بوده اینطور باشه من هم عقب زددم پریودیمو همم ب شدت حالت تهوع دارم میخوام ببینم اینطوری بوده کسی بعدش باردارم بوده؟؟بعد من میخوام الان بی بی بزنم باز خب من تا میخواستم بخوابم دسشویی داشتم نرفتم الان ک پاشدم رفتم باید همینی ک الان رفتمو میزاشتم برا تست یا ادرار بعدیمو؟؟
جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
عزیز ادراری که شش ساعت قبلش سرویس نرفته باشی حالت تهوع الان زوده داشته باشی ...
رو حساب پریودی قبلیم الان 6 هفتمه بعدشم من دوتا سقط داشتم من باردار بشم حالت تهوع خیلی زود دمار از روزگارم در میاره صب ک چشم باز میکنم معدم میپیچه تا میخوام بخوابم نسبت ب مزه ها بوها خیلی حساس شدم میزنه زیر دلم
جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊