2777
2789
عنوان

بی بی چک زدممم

337 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من دیروز عصر بی بی چک زدم خوب تا 5 دقیقه صبر کردم هیچی نبود شستم بی بی چکو گذاشتم تو جعبش بعد دوسه ساعت رفتم سراغش هاله داره کسی بوده اینطور باشه من هم عقب زددم پریودیمو همم ب شدت حالت تهوع دارم میخوام ببینم اینطوری بوده کسی بعدش باردارم بوده؟؟بعد من میخوام الان بی بی بزنم باز خب من تا میخواستم بخوابم دسشویی داشتم نرفتم الان ک پاشدم رفتم باید همینی ک الان رفتمو میزاشتم برا تست یا ادرار بعدیمو؟؟

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز ادراری که شش ساعت قبلش سرویس نرفته باشی 

حالت تهوع الان زوده داشته باشی ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مگه بی بی چکو میشورن؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیز ادراری که شش ساعت قبلش سرویس نرفته باشی  حالت تهوع الان زوده داشته باشی ...

رو حساب پریودی قبلیم الان 6 هفتمه بعدشم من دوتا سقط داشتم من باردار بشم حالت تهوع خیلی زود دمار از روزگارم در میاره صب ک چشم باز میکنم معدم میپیچه تا میخوام بخوابم نسبت ب مزه ها بوها خیلی حساس شدم میزنه زیر دلم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

ادارتو چندساعت نگه دار ک آب نخورده باشی اصلا شب بزن فرقی نداره 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مگه بی بی چکو میشورن؟

جیشی بود شستمش چندشم میشد  

مگه بی بی چکو میشورن؟

ما بچه بودیم یه کارتون بود درباره یه پسره و راکونش به اسم رامکال

قند و آب‌نباتو میشست بی‌بی‌چک که چیزی نیست  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
ما بچه بودیم یه کارتون بود درباره یه پسره و راکونش به اسم رامکال قند و آب‌نباتو میشست بی‌بی‌چک که چ ...

😁😂😂

خوب عزیز اگه باردارباشی حالت تهوع نشونه تشکیل قلب جنین هست  یه بی بی چک بزن ...باید پررنگ‌بشه ...

اتفاقا بی بی چکامم دیر نشون میده من قبلا 10 روز تاخیر داشتم هاله مینداخت حالا اگه دیدم اینم هاله میشه میرم ازمایش میدم ک یه دل بشم

رو حساب پریودی قبلیم الان 6 هفتمه بعدشم من دوتا سقط داشتم من باردار بشم حالت تهوع خیلی زود دمار از ر ...

مال منم بعد ی ساعت هاله انداخت تو زباله ها دیدم باردارم بودم دوقلو ولی متاسفانه یکیش خارج رحمی و اونیکی هم سقط مراقب باشید خواهشا