2777
2789
بهتربود بهشون پسام میدادین توبرام عزیز ترین کس رو زمینی اما بابام اجازه نمیده باهات حرف بزنم بهتر بی ...

بابام جواب گوششیو نمیده 

واینکه من اگه اینو بگم برام بدتموم میشه من از این طرف بابامم گیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفت جوابشو نده تا ادم بشه

پدرت درست میگه جواب نده تا رسمی بیاد مشکلشو حل کنه من یبار تو عقد یه ماه با شوهرم قهر کردم اومد به غلط کردن افتاد و دیگه همون شد هیچ وقت قهر نکردیم

پسرمو یه صلوات مهمون کنید که حالش زودتر خوب بشه
پدرت درست میگه جواب نده تا رسمی بیاد مشکلشو حل کنه من یبار تو عقد یه ماه با شوهرم قهر کردم اومد به غ ...

در مورد همه جواب نمیده

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    

من یه دفه تو عقد دعوا کردم اگ اون موقع جدا شده بودم خیلی خوب بود تا الان با یه بچه...ب حرف پدرمادرت گوش کن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بهتره یه بار خیلی جدی در مورد مشکلاتتون صحبت کنید و تصمیم بگیرین. با قهر کردن چیزی درست نمیشه. اول خودتون دو تا صحبت کنید بعدش چون خانواده ها هم در جریان هستن، اونا هم صحبتای آخرو بکنن و باهاشون اتمام حجت کنین  

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
بهتره یه بار خیلی جدی در مورد مشکلاتتون صحبت کنید و تصمیم بگیرین. با قهر کردن چیزی درست نمیشه. اول خ ...

بهش حرفامو گفتم ولی فاز اشتی نداشتم ولی در نهایت رو حرف طلاق پافشاری کردم افتاد به غلط کردن باااشم اشتی نکردم گفتم باید اخلاقتو ترک کنی تا ثابت نشه بهم اشتی نمیکنم

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز