2777
2789
عنوان

00:00 آرزو❤️❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 22 پست
اخی عزیزم چرا منم مثل توام البته

آخه دیگ خسته شدم صبرم تموم شده به معنای واقعی

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارزو میکنم خدا ارزو هممونو براورده کنه😊😊😊💚🌱🌈

همچنین تو عزیزم😍❤️

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
آرزودارم به ۵۵کیلوبرسم   .هی رژیم میگیرم دوباره دوروز میخورم امروزم رژیمموشکستم ومیخوام شنبه ش ...

باز من دوس دارم چاق شم☹️

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
آرزو تو امضام

دلم پره شده از این همه سیاهی و نامردی 😔اومدم اینستا هرجاش یکی مشکل داره و ناراحته امضای شمارم که دیدم بغض گرفتتم نمیدونم چرا یاد این جمله افتادم از هرکس میپرسم ناله دارد در عجبم روزگار به کام کیست 😢😔😞خدایا خودت کمک کن فقط 

می آید هر آنچه باید 🌱
دلم پره شده از این همه سیاهی و نامردی 😔اومدم اینستا هرجاش یکی مشکل داره و ناراحته امضای شمارم که دی ...

عدالتی وجود ندارع بعضی ها غرق تو شادی هستن بعضی هام فقط زجر و درد

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992