2777
2789
عنوان

اين سريال شرم چه بي سروته هس

665 بازدید | 53 پست

آشا محرابي چكارس تو فيلم؟!اردلان شجاع كاوه؟!!اون صحنه چي بود اصلا؟!حسام بچگياش چكار كرده مگه ك مادرش به پوران خانوم گف؟!

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

من کلا از بازیگراش خوشم نمیاد بخصوص اون دخدر هوله که چسبیده بع اون مرده ک همش برا پسرش صداشو ضبط میکنه 

چند روز پیش حال نداشتم کنترل پیدا کنم مجبور شدم نگاه کردم😣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه که  احتمالا حسام یه قتلي چیزی کرده که پوران کمکش کرده از کشور هم خارج شده بود

درحد قتل فك نكنم باشه ولي آشا محرابي و اردلان شجاع كاوه نقششون چيه توي فيلم؟!🧐

من فقط قسمت یک و دو رو دیدم دیگه ندیدم دیشب دیدم اصلا هنگم 

هی میگم اینا مگه پشت یه وانت داغون نیومدند تهران پس چرا یه دفعه کنفیکون شدند؟و پولدار شدند؟

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
من کلا از بازیگراش خوشم نمیاد بخصوص اون دخدر هوله که چسبیده بع اون مرده ک همش برا پسرش صداشو ضبط میک ...

اه اه اگه الان ميديديش!!!سايه ميزنه پشت چشمش تا ابروها مياره بالا بنفش قهوه اي!!مانتو كرپ بنفش ميپوشه 

من کلا از بازیگراش خوشم نمیاد بخصوص اون دخدر هوله که چسبیده بع اون مرده ک همش برا پسرش صداشو ضبط میک ...

😂😂😂😂😂😂

فکر کن بیان باهات مصاحبه کنند و شما هم علت دنبال کردن فیلم رو بگی : پیدا نکردن به موقع کنترل اون وقت فقط قیافه مصاحبه کننده دیدن داره؟😁

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
اه اه اگه الان ميديديش!!!سايه ميزنه پشت چشمش تا ابروها مياره بالا بنفش قهوه اي!!مانتو كرپ بنفش ميپوش ...

اه اه مثلا بیست یک سالشه 😂😂😂

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

دوستان فیلم سینمایی طنز چی خوشکله بجز

زنها فرشته اند

چشم و گوش بسته

کلوپ‌همسران اینارو دیشب دیدم🙄

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
سلطان تنبل های عالم😂😂

چاکریم و این حرفا😎😁😂😂خیلی پیش اومده😂😂😂تشنم بوده دو ساعت آب نخوردم تا مامانم اومد گفت چته گفتم آب میخام😂😂😂😂😂😂

چاکریم و این حرفا😎😁😂😂خیلی پیش اومده😂😂😂تشنم بوده دو ساعت آب نخوردم تا مامانم اومد گفت چته گفتم ...

وای😂😂😂عین منی

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
😂😂😂😂😂😂 فکر کن بیان باهات مصاحبه کنند و شما هم علت دنبال کردن فیلم رو بگی : پیدا نکردن به موقع ...

اووووه شتتتتت😂😂😂😂

نصف فیلمای صدا سیما رو من همینجوری دیدم ☹️😂😂