2789
عنوان

دلم شکسته‌..💔

373 بازدید | 46 پست

خانوادم همش بهم سر کوفت میزنن‌ و مقایسم  میکنن‌ با دیگران امروز داداشم گفت یکم از این و اون یاد بگیر همسن و سالای تو چقدر زرنگن‌ و فلان ولی تو سر و وضعتونگاه  

مامانمم‌ گفت تو دست و ما چلفتی  هستی  منم بغضم  گرفت و اومدم تو اتاقم فقط با خدام  درد و دل کردم چون فقط خدا رو دارم 😔😔💔بنظرتون خدا صدای منو میشنوه؟؟!!

اعتماد ب نفسم له شده

از_خودت_دفاع_کن#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو حالا خودتون چی پخی هستین

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

بیشتر بگو راهنمایی کنم

تحصیلات،سن،سرو وضعت چطوریه مگه؟سرکار میری؟

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
نه میگن باید مثل این و اون باشی همش‌ میگن فلانی رو نگاه چه قشنگ حرف میزنه 

بگو من از خودم راضیم چ ربطی دار

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خواهر منم یه سره بیماریه اذیت کردن منو داره گاهی وقتا فکر میکنم وجودش از فتنه سرشته شده. خیلی ازش نفرت دارم.  جوری که همین الان بمیره هیچ فرقی برای من نداره. باعث شده از دخترا نفرت پیدا کنم.

خدایا کاری کن به هم رحم کنیم در روزگاری که شیطان قدرت گرفته از اعمال ما.