2777
2789
عنوان

دلم شکسته‌..💔

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 46 پست
تو هم غیر مستقیم یک روزی که مثلا داری فیلم میبینی یا هرچی. از تربیت درست صحبت کن براشون. مثلا بگو ن ...

من اتفاقا مستقیم گفتم‌ بهشون

گفتم اونایی که همه چی تمومن‌ از پدر و مادرشون یاد گرفتن ولی شماها از بچگی منو اینطوری بار اوردید و اعتماد به نفسم رو کم کردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه باور کن انقدر گفتن‌ خودم زده شدم از خودم از قیافم‌ از تیپم‌ از همه چیم  بدم میاد

میدونم چی میگی 

ولی مهم خودتی 

داداشت هم به خوبی فلان آدم نیست مگه نه؟

سعی کن خودتو دوس داشته باشی انتظاری از کسی نداشته باش آسیب نبینی

اول که سعی کن تقریبأ به سروضعت برسی ،بعدشم شمابهترینی ،

برادرت خودش کمبودداره ،داره درباره تومزخرف میگه 

ببین من تجربه دارم شماهرجورهم که باشیدبازبرادرت بهت یک چیزمیگه ،،ولی خودت باش فقط خودت 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
گلم۔اگہ براازدواجت میگن وفک میکنن رودستشون میمونی،،،بدونن ہمین دخترای سادہ شوہرای  عالی گیرشون ...

نمیدونم واقعا برای چی میگن شاید  من انقدر زشتم  که خجالت میکشن بگن من دخترشونم😔😔💔

اول که سعی کن تقریبأ به سروضعت برسی ،بعدشم شمابهترینی ، برادرت خودش کمبودداره ،داره درباره تومزخرف ...

سر و وضعم  خوبه تقریبا نمیدونم باید چطوری باشم و چطوری به خودم برسم 

نمیدونم واقعا برای چی میگن شاید  من انقدر زشتم  که خجالت میکشن بگن من دخترشونم😔😔💔

نہ عزیزم۔بخاطرقیافت نیس،بعضیااینکہ  احساسات وشعوربقیہ رولہ میکنن براشون مہم۔نیس فقط حرفشونوبایدبہ ہرقیمتی بزنن،تویم یہ گوشتودرکن یکی رودروازہ وفقط بہ فکردرس وموفقییت باش تادرآیندہ زبون امثال ایناروکوتاہ کنی،دلم۔سوخت سنت حساسہ اصلانبایدازاین حرفابشنوی❤

وخدایی که بشددددت کافیست❣
سر و وضعم  خوبه تقریبا نمیدونم باید چطوری باشم و چطوری به خودم برسم

نمی دونم چادری هستی یانه ولی اگربامانتوهستی بیرون ،سعی کن شال رنگی ومانتوی بلندورنگهای تیره ولی قشنگ انتخاب کن ،اگرم باچادرهستی چادرشیک وقشنگ باروسری رنگی بپوش 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
چطوری ؟

همین که بره سراغ ی کاری! ب جای ی جا نشستن و غصه خوردن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چیکار کنم؟

هرکاری ک دوست داری!

مثلا نقاشی دوست داری؟ برو دنبالش ادامه بده. نقاشی روی چرم، سفال یا با آبرنگ یا سیاه قلم و...

اگه میخوای ادامه تحصیل بده

یا هزارتا کار دیگه

مث من نشین اینجا ی وقت میبینی عمرت رفته! فرصتات از دست رفته و تو فقط هی گفتی من از بقیه کمترم..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

منم تمام دوره ی نوجوانی و جوانیم بدلیل اینکه توی عروسیا لباسم با حجاب بود و نمیرقصیدم از هزاران نفر از جمله خانوادم سرکوفت خوردم که به این دلیله که شوهر گیرت نمیاد 

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....