2777
2789
عنوان

تاکی ناقلم؟

157 بازدید | 16 پست

روز 19 کرونا هستم..تا کی ناقلم؟..بعضی از اعضای خانواده رعایت نمیکنن و بدون ماسک میان تو اتاقم و منو حرص میدن..خودم هنوز علائم دارم حالت مریضی دارم باید حرص اینا رو هم بخورم....

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

تا ۳ هفته باید مراقبت کنی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ خفیف بود تا ۲ هفته از شروع علائمت

اگ شدید بود تا ۳ هفته الی ۲۴ روز

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
نمیدونم دکتر به داییم گفته بود تا یه ماه ناقلی ومیتونی بقیه رو مبتلا کنی خودش قرنطینه کرد کلا

وای چ زیاد دوست دارم هرچی زودتر بگذره کل خونه ضدعفونی کنم خیلی سخته حس میکنم ب هرچی دست میزنم الودس الا 😟

اگه یکی بدنش ضعیف تر باشه شدید میگیره 

ما روز دهم هستیم از مادرشوهرم گرفتیم همسرم خیلی شدید گرفته بود خیلی یادم میاد قلبم مچاله میشه نصف شده ولی اونا خیلی خفیف تر پدرش که اصن هیچی فقط میگفت پشتم یکم درد میکنه