2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم

255 بازدید | 45 پست

چند هفته پیش دو گرم طلا فروختم دادم دختر عموم گفت خیلی گیر هستم

منم دادم بهش

الان متوجه شدم خودش یه سرویس نقره داره میتونسته اون بفروشه دلش نیومده 😑 واقعا کارش ناراحتم کرد

میخوام پیام بدم بگم پول من بده لازم دارم چی پیام بدم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۰

پس اختیارت دست خودته یه لحظه فکر کردم هم سنای منی گفتم جواب خانوادت رو چی دادی پس😂😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

پس اختیارت دست خودته یه لحظه فکر کردم هم سنای منی گفتم جواب خانوادت رو چی دادی پس😂😂

😂نه خانواده م کاری ندارن اصلا نمیدونن

فقط حس میکنم من احمق گیر آورده دلش نیومده نقره خودش بفروشه من طلام فروختم

😂نه خانواده م کاری ندارن اصلا نمیدونن فقط حس میکنم من احمق گیر آورده دلش نیومده نقره خودش بفروشه من ...

اون که خیلی دیگه چیزه یعنی چی آخه این کارش

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

😂نه خانواده م کاری ندارن اصلا نمیدونن فقط حس میکنم من احمق گیر آورده دلش نیومده نقره خودش بفروشه من ...

آخه نقره مگه اونقد میشه ؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

سرویس نقره س اندازه طلا نمیشه ولی یه مقدارش میشه نمیدونم چی پیام بدم خیلی زشته بوده کارش حداقل اون م ...

قبول دارم زشت بوده کارش..

بگو ی مشکلی پیش اومده باید سریع پول بیاد دستم اینجور بگو بهش

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

آخه نقره مگه اونقد میشه ؟

نه به اندازه طلا نمیشه خواهرش گفت نزدیک ۵۰ گرم نقره ش

تقریبا ۱۵ ،۱۶ تومن میشه

من میگم اون میفروخت بقیه پول از من میگرفت چرا دلش نیومده نقره خودش بفروشه

قبول دارم زشت بوده کارش..بگو ی مشکلی پیش اومده باید سریع پول بیاد دستم اینجور بگو بهش

😑باور میکنی خجالت میکشم بگم

خودش میدونه من چه با بدبختی پول در میارما .تازه شوهر داره از شوهرش میگرفت

😑باور میکنی خجالت میکشم بگم خودش میدونه من چه با بدبختی پول در میارما .تازه شوهر داره از شوهرش میگر ...

الهیییی عزیزممم...مث من رک باش..بدون اینکه ب خجالت فک کنی همین الان بهش بگو..خجالت نداره گلم😉

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نه به اندازه طلا نمیشه خواهرش گفت نزدیک ۵۰ گرم نقره ش تقریبا ۱۵ ،۱۶ تومن میشه من میگم اون میفروخت بق ...

کارش اشتباه بوده نمیدونم چرا این کارو کرده شاید دلش نیومده ۵۰ گرمو بده آخه منم یه بار رفتم نقره بفروشم انقد زد تو سرش و ازش کم کرد و نگین هاشو درآورد و اینا که هیچی نشده تهش

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((