این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای راه شما یعنی شهادت دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ... حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
اره بکننننن من اثلا بچه نمیخواستم ولی از وقتی باردار شودم میگم کاشکی زود ترمیاوردم خیل ...
من ٩ ساله ازدواج كردم اصلا بچه نمي خواستم ولي از تير ماه كه باردار شدم و تو هفته ١٢ فهميدم قلبش ٨ هفته ايستاده تمام وجودم داره له له ميزنه براش نميتونم بيشتر صبر كنم ولي خيلي از سقط ميترسم😭
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
من ٩ ساله ازدواج كردم اصلا بچه نمي خواستم ولي از تير ماه كه باردار شدم و تو هفته ١٢ فهميدم قلبش ٨ هف ...
من بگم دوقولو بود یکیش دوماهگش افتاد من ۵سال ازدواج کردم
این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای راه شما یعنی شهادت دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ... حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
من ٩ ساله ازدواج كردم اصلا بچه نمي خواستم ولي از تير ماه كه باردار شدم و تو هفته ١٢ فهميدم قلبش ٨ هف ...
آوخی بچه منم گفتن قلبش نمیزنه رفتم دکتر گفت سالم سالمه
ايشالا سالم بياد بغلت منم اگه ميموند ٧ دي زايمانم بود😭بارداري برام دعا كن يه بچه سالم قسمتم شه ❤️❤️ ...
ایشالا
ممنون