2777
2789
عنوان

اقدام كنم؟

134 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من تير ماه سقط داشتم الان هيچ مشكلي ندارم ولي ازمايش همسرم يكم ضعيفه كه ٢ ماه داره ويتامين و قرص ميخوره به نظرتون ماه ديگه اقدام كنم؟؟؟؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بکننننن 

من اثلا بچه نمیخواستم ولی از وقتی باردار شودم 

میگم کاشکی زود ترمیاوردم خیلی حساس قشنگیه 

مخصوصا وقتی لگد میزنه

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

مناسفانه عكس نمياد 

تعداد اسپرم ٢٤ميليون 

ابنرمال ٦٠

حركت ٥٥ 

البته قبل قرص اين ماه بايد دوباره ازمايش بده ببينم اثري كرده يت نه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
اره بکننننن  من اثلا بچه نمیخواستم ولی از وقتی باردار شودم  میگم کاشکی زود ترمیاوردم خیل ...

من ٩ ساله ازدواج كردم اصلا بچه نمي خواستم ولي از تير ماه كه باردار شدم و تو هفته ١٢ فهميدم قلبش ٨ هفته ايستاده تمام وجودم داره له له ميزنه براش نميتونم بيشتر صبر كنم ولي خيلي از سقط ميترسم😭

من ٩ ساله ازدواج كردم اصلا بچه نمي خواستم ولي از تير ماه كه باردار شدم و تو هفته ١٢ فهميدم قلبش ٨ هف ...

من بگم دوقولو بود یکیش دوماهگش افتاد من ۵سال ازدواج کردم

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
من ٩ ساله ازدواج كردم اصلا بچه نمي خواستم ولي از تير ماه كه باردار شدم و تو هفته ١٢ فهميدم قلبش ٨ هف ...

آوخی بچه منم گفتن قلبش نمیزنه رفتم دکتر گفت سالم سالمه 

من بگم دوقولو بود یکیش دوماهگش افتاد من ۵سال ازدواج کردم

ايشالا سالم بياد بغلت منم اگه ميموند ٧ دي زايمانم بود😭بارداري برام دعا كن يه بچه سالم قسمتم شه ❤️❤️❤️

ايشالا سالم بياد بغلت منم اگه ميموند ٧ دي زايمانم بود😭بارداري برام دعا كن يه بچه سالم قسمتم شه ❤️❤️ ...

ایشالا 

ممنون