2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 123 پست
اره  من دوستم مثل اسی مشکل داره  میگه بغل حسی نداره  اما از این طرفم شرایط طلاق ند ...

خیلی حس بدیه واقعا

قرص چی میخوره

من که افشرده گل سرخ و رازیانه و کوفت و زهرمار جواب نداده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونین درک کنین حالم بده اخ باید برم مشاور اون بهتر فک کنم بتونه درکم کنه وقتی از اغوش وبوس حسی نب ...

ببخشید میپرسم یعنی هیچ میل جنسی نداری؟

تاحالا خود. ارضایی هم نکردی؟

دقیقا با شما و امثال شما هستم بسه دیگه واقعا این رفتارا  نشد بریم یه تاپیک استارتر مشکل گفته ب ...

ریپ میزنم چون جواب داشت حرفتون 

من نگفتم من مشکل ندارم 

اصلا من شوهر ندارم که بخام هرشب رابطه داشته باشم 

به اسی هم گفتم دوستم اینجوری بوده با دکتر بهتر شده 

گفت درک نمیتونین بکنین 

گفتم اره راست میگی اما با شرایطت کسی رو دیدم و تونسته 

زندگیشو بهتر کنه 

اگه پیام هامو بخونی متوجه میشی 

حالا دوکلام شوخی با بقیه هم کردم 

نیازی نیست تمام عقده هات رو سر من خالی کنی 

خانوم با شخصیت 

با تشکر 👋

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
خیلی حس بدیه واقعا قرص چی میخوره من که افشرده گل سرخ و رازیانه و کوفت و زهرمار جواب نداده

نمیدونم رفت پیش مشاوره 

اون فرستادش پیش دکتر 

یک قرصای داده که تحریک بشه 

چون میگفت اصلا شوهرش هرکار کنه این بازم میل نداره 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
فداتشم ک سایت نمیام خیلی 

چرا تاپیکات منو تگ نمیکی اثلا قهرم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

اسی میگه من  سردم  یک عده بجای کمک دارن از  اتیششونمیگمن  واقعا  عجیبه  واسم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
ببخشید میپرسم یعنی هیچ میل جنسی نداری؟ تاحالا خود. ارضایی هم نکردی؟

نمیدونم خودارضایی چیه😅ولی نه نداشتم تاحالا هیچی

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

،  یا  یا  یکی از گرایش‌های جنسی در انسان‌ها است که فرد دارای هیچ‌گونه تمایلات جنسی نمی‌باشد و با هیچ‌یک از جنسیت های دیگر دارای روابط جنسی نیست. گفته می‌شود در حدود یک درصد از مردم جهان آمیزش ناخواه هستند. آسکشوالیتی با «دوری از سکس» و «تجرّد» که رفتارهایی ناشی از انتخاب افراد هستند فرق دارد. آسکشوالیتی انتخابی نیست و فرد انتخاب نمی‌کند که عمل جنسی نداشته باشد بلکه هیچ علاقه‌ای به انجام اعمال جنسی ندارد. (برای مثال افراد سکشوال-افرادی که جزو دسته‌های دیگر گرایش جنسی قرار می‌گیرند- که در رابطه با افراد آسکشوال هستند منجر به ارتباطی فاقد س. کس می‌شود) البته بعضی آسکشوال‌ها هم سک. س دارند هر چند که اشتیاقی به آن ندارند.