2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 123 پست
چجورم  وای داره میسوزه تنم  آتیش گرفته پیرهنم 😹😹😹

😂😂😂😂😂😂

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
چند ماه دیگه بهش میگم بهش میگم اگه بگه خودمو میکشم فقط یه سال تحملم کنه بعد به یه بهونه جدا بشم بنظر ...

خب تحمل است شرایط راحت تره برات یا طلاق؟ ببین من اگه جات بودم خودم میرفتم ببینم مشکل چیه بعدم اگه همسرم قابل اعتماد بود بهش میگفتم و به خاطر اون قبول میکردم چون اینجوری که نگران خانواده ای شاید طلاق هم بیشتر اذیت بشی 

حتما برو مشاوره خودش کامل راهنمایی ات میکنه گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خانومای کمبود توجه ریختن اینجا دارن از خودشون و شرایطشون تعریف میکنن واقعا این حرفا چربطی ب سوا ...

الان منظورت منم 

من دارم کمک میکنم 

چیز بدی هم نگفتم ها خانم ناظم 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
منو واسی رو مخلوط کنن دوتا آدم نرمال درست میشه 😂😂

با این اوصاف فکر کنم دو تا ادم هم هات بشن😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره واقعا همینه  دوستمم میگه تو نمیتونی درکم کنی 😿😿 میگه تو رو درک نمیکنم چرا اینقد بغل دوس ...

شما بغل دوست داری؟ 

منم اینجوریم فقط دوس دارم بغل کنم یا شوهرم بغلم کنه تاصب

ولی اون جنبه نداره که

بهم میگه توسردی یخی و فلان

با این اوصاف فکر کنم دو تا ادم هم هات بشن😂😂

😹😹😹😹

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

اسی اول برو طب سنتی

از نظر سو مزاج بررسیت کنه

احتمالا سردی رسوب کرده 

نمیشه هیچ کششی نباشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
الان منظورت منم  من دارم کمک میکنم  چیز بدی هم نگفتم ها خانم ناظم

دقیقا با شما و امثال شما هستم بسه دیگه واقعا این رفتارا 

نشد بریم یه تاپیک استارتر مشکل گفته باشه یکی پیدا نشه بگه واای من اصلا اینطوری نیستم خداروشکر

تورو خدا درک کنین ای بابا خسته شدیم دیگه از این رفتار 

کمک کن باشه دستت درد نکنه ولی نباید بیای بگی نهههه من اینطوری نیستم ما هر شب داریم ما فلان ما بفهمان 

یکم ب حرفام فکر کنین واقعا حرف من بد نیست لطفا ریپ نزنین ممنون

گاهی در نقطه ی تاریکی از زندگی قرار داریم و گمان میکنیم که دفن شده ایم اما واقعیت این است که "کاشته" شده ایم.
شما بغل دوست داری؟  منم اینجوریم فقط دوس دارم بغل کنم یا شوهرم بغلم کنه تاصب ولی اون جنبه ندا ...

اره 

من دوستم مثل اسی مشکل داره 

میگه بغل حسی نداره 

اما از این طرفم شرایط طلاق نداره 

به اجبار و به زور قرص رابطه داره 😿

😂😂😂خوبی عشقم  اوی گفتنت ت حلقمممم

سلام بی مرام پیدات نیست خخخ تورو خوش اومد😁😁😁😁😁

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉