2777
2789
عنوان

بهش بگم چتشو دیدم؟؟؟

646 بازدید | 54 پست

عشقم تو دیوار رفته قیمت یه استند گل رو از یه دخترخ پرسیده یکمم چت کرده در مورد گل و این چیزا بعد ب دختره پیجشو داده (پیجش هم کاریه هم شخصی) دختره نمیدونسته ایشون آقا هستن تا پیجو دیده خدافظی کرده و گفته من نمیدونستم شما اقایید و خدافظی کردن با هم 

بگم؟ یا حساس شدم؟

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسشو

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بگو... دلیلی نداشته پیجشو بده و صحبت کنه و....

تازه اگر هم بگی ممکنه مخفی کاری کنه

یه مدت زیر نظر داشته باش

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

اگ دلت دعوا و بحث و سردرد میخا برو بگو

تا یادش بدی قشنگ همه چیزا ک مهمن هم ازت پنهان کنه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اگ دلت دعوا و بحث و سردرد میخا برو بگو تا یادش بدی قشنگ همه چیزا ک مهمن هم ازت پنهان کنه

ینی نگم؟؟ 

نگو

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
اسی از چن روز پیش تاالان رومخت رفته ها... 

دارم دیوونه میشم بخدا ده تا تاپیکم بابتش زدم ..... نمیدونم چ غلطی کنم