2777
2789

بچها زندگیمو با دعا بهم زدن همه چیم گره خورده چیکار کنم 

کسی ک دیوونم بود اخلاقش عوض شده الان ی هفتس ب بدترین شکل و ابروریزی زدیم ب تیپ و تاپ هم

کارام پیش نمیره همش خستم

با خانوادم همش دارم میجنگم

حالا یه سوال چرا به دعا اعتقاد دارید

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من اعتقاد ندارم به دعا

ولی کسایی که اعتقاد دادن میگن حتما باید بری پیش دعانویس ماهر تا اون دعا رو باطل کنه تا اثرش از بین بره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

سوره بقره رو هر روز به مدت چهل روز بذار تو خونت پخش بشه گوش بده در حین گوش دادن هم کاراتو انجام بده 

به مدت چهل روز حدیث کسا هم بخون به نیت باطل شدن سحر و آرامش گرفتن دلت 

باور کن هرچی دعا باشه از بین میره 

قرآن با صدای بلند بزارتو خونه اسپند و مریم گلی دود کن نماز اول وقت بخون تو گوگل سرچ کن چجوری سحر و جادو و طلسم رو باطل کنم چندتا غسل هست شنیدم خوبه 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر