2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنیی خس.ته شدم انقد تایپیک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 42 پست

صوت سوره بقره بزارید با گوشی یا اسپیکر پخش بشه 

هر دعا یا طلسمی تو خونه باشه رفع میشه 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معوذتین بخون.اگرم چیزی باشه باطل میکنه.سوره های ناس وفلق.زیادبخون

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
حالا یه سوال چرا به دعا اعتقاد دارید        

چون دعای قوی همیشه خودشو نشون میده.یادم نمیره بابام ی زن صیغه کرده بود نمیدونم چطوری برای ما ازراه دور دعانوشته بود خیلی عذرمیخام بی ادبیه من همش تحریک میشدم یا بدنم میخارید نمیدونستم کجاداره میخارهمه جامو میمالیدم ب فرش تا خارش بدنم بیفته یا قشنگ میشنیدم تو تنهاییام یکی صدام میزنه ولی درصورتی ک هیچکس خونمون نبود.ماامانمم دیوونه شده بود باخودش همش حرف میزد نصف شب بیدارمیشدگریه میکرد یا میرف تو کوچه غذامیخورد نصف شب.باطلش ک کردیم زندگیمون اروم گرف خدایا هزارمرتبه شکرت ک زندگیمونو نجات دادی 

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
حالا یه سوال چرا به دعا اعتقاد دارید        

اتفاقا دعا وجود داره و هیت

منتها جادوگری دیگ وحود نداره

وجود جادو تو قران تایید شده

حتی همسر حضرت سلیمان توسط جادو کشته شد

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
چون دعای قوی همیشه خودشو نشون میده.یادم نمیره بابام ی زن صیغه کرده بود نمیدونم چطوری برای ما ازراه د ...

لعنت    خداروشکر   

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   
صوت سوره بقره بزارید با گوشی یا اسپیکر پخش بشه  هر دعا یا طلسمی تو خونه باشه رفع میشه

کاش بجای اینکه باز سراغ این ساحرهای ملعون برن... با ایمان وا خلاص به قرآن رجوع کنن... تا خدا کمکشون کنه....... پیشنهاد منم سوره بقره است یا بخونید ویا گوش دهید

مطمئنی جادو کردن؟!

یا رو حدس وگمان میگی!!!!

دوای درد جادو ایت الکرسی وچهار قل

و پخش صوت سوره بقره در خانه

وکمک واستمداد طلبیدن از خدا

سعی کن تو جنگ ودعوا بیشتر سکوت کنی

چون حرف رو حرف میاد 

دل بیشتر چرکی میشه

چیز زشت نگو چیز زشت نشوی

اگر اون گفت بالاخره اگر جواب نشنوه

خسته میشه...

بعد همین روال بشه 

کم کم عادت میشه

جنگ میخوابه

وگرنه

باید مسابقه تسلیحاتی کلامی وکَل کَل بزارید

ودلتون رنجور ازهم واعصابتون خورد 

وحال دلتون بد.

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
خیلی وقته ندیدمت کجایی

یه مدت رفتم تازه برگشتم

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام