2777
2789

راستش من ۲ سالی میشه نامزد هستم منظورم عقد،قبلش به همسرم دوست بودیم و خانواده هامون میدونستند،اما مادر همسرم خیلی دست دست کرد تا پا پیش بذاره،ایسون فوق العاده زن با سیاستیه و با زبون تمام کارا رو پیش میبره،خواهر همسرم و مادر همسرم از ایران رفتند و الان سوئد هستند،من چند وقتیه که عکسای خواهر شوهرم با دپست پسرش تو اینستا میبینم که کاملا تو بغل هم هستند و مادرشوهرم براشون کامنتای عاشقانه میذاره،حالا میخوام این موضوع به همسرم بگم،نمیدونم چه جوری،همسرم ادم روشن فکریه ،اما وضعیت خواهر شوهرم خرابه،و

عزیزم بهتره دخالت نکنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگی بهتره آدم بده خودت میشی. دیر یازود خبردار میشه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

اخه سر ازدواج ما مادرش خیلی اذیتمون کرد،بعد همش میگفت من دخترم ال وبل ،الان عکسای اینستاش ببخشید با لباس زیر بغل پسرس بعد همش ۱۸ سالشه،دارم دیوونه میشم وقتی یادم میاد چقدر سر اینکه ما دسوت بودیم اذیتمون میکرد حرصم میگی ه،دوست دارم یه جور با سیاست به شوهرم بگم که فک نکنه قصد دخالت و فضولی دارم

اخه سر ازدواج ما مادرش خیلی اذیتمون کرد،بعد همش میگفت من دخترم ال وبل ،الان عکسای اینستاش ببخشید با ...

اها میخوای کرمم بریزی🙊بگو چقدر ناز شده ماشاللله ابجیت دیدی عسکشو دلم یه ذره شده براش هزار ماشالله عمس رو نسون بده 

اخه مشکل اینه من خواهرش فالو نکردم،پیجش بازه میرم نگاه میکنم😂 مثلا بگم به سلامتی ... جون نامزد کرده مبارک باشه،بعد دیگه هیچی نگم خوبه😬دوستان من جدیدم ببخشید زیاد اشنایی ندارم با نی نی سایت ،ممنونم از پاسخ هاتون