mhf مدیر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 عنوان آنومالی | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست خانوما کسی بوده هفته ۱۸ تکمیل رفته باشه سونو بهش گفته باشه زوده؟ کی رفتین شماها؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1399/09/12 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 ان تی پریودیم دوتاشون مثل همن عزیزدل منم اصفهانم. شما کجا سونو رفتین؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
somi7068 عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 299 اون گفت ۱۸ برو. اما سونوگرافی گفت ۱۸ هفته و ۵ روز بهترین وقته. منم تا۵،۶ روز دیگه از فکر دیوونه میشم ای وای توکل کن به خدا اینقد خودتو درگیر نکن وگرنه دیرتر میگذره
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 میگم من آب نخورم موقع سونو آنومالی ، با دکترت حرف بزن بگو میشه زودتر سونوآنومالی بده یا نه زود که بعضی دکترا میگن ۱۶ هفته برین میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 چه باحال آخه شنیدم انتی از همش دقیقتره. نشنیده بودم بیشتر باشه تو آنومالی. من زنداداشم ۱۸ بود از نظ ... ان تیم که با تاریخ پریودیم یکی بود ولی خودمم تعجب کردم که چرا یه هفته بیشتره تو انو مالی دکترم گفت تا دو هفته مهم نیست کمو زیاد باشه بغیر از این باعث شک و اشتباهاته پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 ای وای توکل کن به خدا اینقد خودتو درگیر نکن وگرنه دیرتر میگذره وای انگار فاصله انتی تا آنومالی گیر کرده نمیگذره. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
somi7068 عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 299 زود که بعضی دکترا میگن ۱۶ هفته برین نظر دکترا متفاوته کلا نظر یکسانی ندارن
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 ان تیم که با تاریخ پریودیم یکی بود ولی خودمم تعجب کردم که چرا یه هفته بیشتره تو انو مالی دکتر ... اوهوم میگن تا دوهفته طبیعیه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 عزیزدل منم اصفهانم. شما کجا سونو رفتین؟ رفتم سنو مرکزی خودم شاهین شهر میشینم اینجا انجام نمیدن انومالیو پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 نظر دکترا متفاوته کلا نظر یکسانی ندارن آره به خاطر همین گیج شدم. بعضیا میگن ۱۶ تا ۱۸. بعضیا میگن ۱۸ تا ۲۰ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 رفتم سنو مرکزی خودم شاهین شهر میشینم اینجا انجام نمیدن انومالیو ممنون عزیزم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
deli1998 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1416 من كه امروزرفتم براساس ان تي بايد17هفته ودوروزباشم .ولي انومالي سن بارداري روهجده هفته وچهارروززد.گلم حتمابايدقبل ازهفته ي هجده انومالي انجام بدين arsalanفندق مامان💋
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 من كه امروزرفتم براساس ان تي بايد17هفته ودوروزباشم .ولي انومالي سن بارداري روهجده هفته وچهارروززد.گل ... مرسی عزیزدلم. چه باحال که بیشتر شده. من الان ۱۸ تکمیلمدکترم گف ۱۸ تا ۲۰ ولی ۱۸ بروسونوگرافی میگه ۲۰ هفته. نمیدونم چه کنم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 من كه امروزرفتم براساس ان تي بايد17هفته ودوروزباشم .ولي انومالي سن بارداري روهجده هفته وچهارروززد.گل ... مبارکه گلم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
deli1998 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1416 مرسی عزیزدلم. چه باحال که بیشتر شده. من الان ۱۸ تکمیلم دکترم گف ۱۸ تا ۲۰ ولی ۱۸ برو سونوگرافی میگه ... به نظرم براي اطمينان بيشترهجده هفته برو.اخه من توبارداري قبلي توانومالي مشخص شدكه بچم مشكل داشت.ومجبوربه سقط شدم . arsalanفندق مامان💋
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 به نظرم براي اطمينان بيشترهجده هفته برو.اخه من توبارداري قبلي توانومالي مشخص شدكه بچم مشكل داشت.ومجب ... آخی عزیزم. آره ان شاءالله شنبه میرمدعام کنین سالم باشه. بعد ۲ سال انتظار اومد میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.