2777
2789
عنوان

آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست
ان تی پریودیم دوتاشون مثل همن 

عزیزدل منم اصفهانم. شما کجا سونو رفتین؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم من آب نخورم موقع سونو آنومالی ، با دکترت حرف بزن بگو میشه زودتر سونوآنومالی بده یا نه

زود که بعضی دکترا میگن ۱۶ هفته برین

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
چه باحال آخه شنیدم انتی از همش دقیقتره. نشنیده بودم بیشتر باشه تو آنومالی. من زنداداشم ۱۸ بود از نظ ...

ان تیم که با تاریخ پریودیم یکی بود 

ولی خودمم تعجب کردم که چرا یه هفته بیشتره تو انو مالی دکترم گفت تا دو هفته مهم نیست کمو زیاد باشه بغیر از این باعث شک و اشتباهاته 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ای وای توکل کن به خدا اینقد خودتو درگیر نکن وگرنه دیرتر میگذره

وای انگار فاصله انتی تا آنومالی گیر کرده نمیگذره. 

ان تیم که با تاریخ پریودیم یکی بود  ولی خودمم تعجب کردم که چرا یه هفته بیشتره تو انو مالی دکتر ...

اوهوم میگن تا دوهفته طبیعیه

عزیزدل منم اصفهانم. شما کجا سونو رفتین؟

رفتم  سنو مرکزی 

خودم شاهین شهر میشینم اینجا انجام نمیدن انومالیو 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
نظر دکترا متفاوته کلا نظر یکسانی ندارن

آره به خاطر همین گیج شدم. بعضیا میگن ۱۶ تا ۱۸. بعضیا میگن ۱۸ تا ۲۰

رفتم  سنو مرکزی  خودم شاهین شهر میشینم اینجا انجام نمیدن انومالیو

ممنون عزیزم

من كه امروزرفتم براساس ان تي بايد17هفته ودوروزباشم .ولي انومالي سن بارداري روهجده هفته وچهارروززد.گلم حتمابايدقبل ازهفته ي هجده انومالي انجام بدين 

arsalanفندق مامان💋
من كه امروزرفتم براساس ان تي بايد17هفته ودوروزباشم .ولي انومالي سن بارداري روهجده هفته وچهارروززد.گل ...

مرسی عزیزدلم. چه باحال که بیشتر شده. من الان ۱۸ تکمیلم

دکترم گف ۱۸ تا ۲۰ ولی ۱۸ برو

سونوگرافی میگه ۲۰ هفته. نمیدونم چه کنم

من كه امروزرفتم براساس ان تي بايد17هفته ودوروزباشم .ولي انومالي سن بارداري روهجده هفته وچهارروززد.گل ...

مبارکه گلم

مرسی عزیزدلم. چه باحال که بیشتر شده. من الان ۱۸ تکمیلم دکترم گف ۱۸ تا ۲۰ ولی ۱۸ برو سونوگرافی میگه ...

به نظرم براي اطمينان بيشترهجده هفته برو.اخه من توبارداري قبلي توانومالي مشخص شدكه بچم مشكل داشت.ومجبوربه سقط شدم .

arsalanفندق مامان💋
به نظرم براي اطمينان بيشترهجده هفته برو.اخه من توبارداري قبلي توانومالي مشخص شدكه بچم مشكل داشت.ومجب ...

آخی عزیزم. آره ان شاءالله شنبه میرم

دعام کنین سالم باشه. بعد ۲ سال انتظار اومد