2777
2789
عنوان

آنومالی

178 بازدید | 31 پست

خانوما کسی بوده هفته ۱۸ تکمیل رفته باشه سونو بهش گفته باشه زوده؟ کی رفتین شماها؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

دکترم آزمایش اوره نوشته برام. نگرانم. آخه موقع ادرار مثانم انگار در میگیره

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۸ هفته و دو روز بودم رفتم 

تو سنو ۱۹ هفته و ۲ روز زده بود 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
وا چرا

ی سری مسائل پیش اومد نگران سلامت نی نیم. وگرنه جنسیتش هر چی باشه خداروشکر میکنم

من ۱۸ هفته و دو روز بودم رفتم  تو سنو ۱۹ هفته و ۲ روز زده بود

ممنون عزیزم. چه جالب. بر اساس انتی یا پریودی؟

ممنون عزیزم. چه جالب. بر اساس انتی یا پریودی؟

ان تی پریودیم دوتاشون مثل همن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ان تی پریودیم دوتاشون مثل همن 

چه باحال

آخه شنیدم انتی از همش دقیقتره. نشنیده بودم بیشتر باشه تو آنومالی. من زنداداشم ۱۸ بود از نظر خودش وقتی رفت گفته بود ۱۷ هفته و دوروزی

اها میخای با دکترت حرف بزن ببین چی میگه

اون گفت ۱۸ برو. اما سونوگرافی گفت ۱۸ هفته و ۵ روز بهترین وقته. منم تا۵،۶ روز دیگه از فکر دیوونه میشم