2777
2789
عنوان

درمان سنگ صفرا با طب سنتی

32142 بازدید | 83 پست

کسی بوده درمان سنتی جواب داده باشه برای سنگ صفراش؟؟

تورو خدا اگه بودین بگین 

به من گفتن باید عمل کنم و صفرارو در بیارم کلا 😑😑

بعد از زایمانم رفتم سونو گفتن صفرام پر از شن ریزه و سنگ هست که بزرگترینش ۶ میلیمتره 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مادر شوهر من چند سال در برابر عمل مقاومت کرد انواع و اقسام داروهای گیاهی و سنتی و اسلامی رو استفاده کرد اما آخرش مجبور شد عمل کنه‌ راحت شد ب خدا. کلی درد کشید تو اون سال ها 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

عزیزم چندسالته 

عمل کنی بهتره 

یه مدت چربی وکلسترول وتخم مرغ کم تربخور شایدخوب شدی 

منم ۱سال ونیمه عمل کردم 

همش به خاطراین حاملگی کوفتیه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فقط عمل اگ دیر عمل شه سنگ به مجاری صفراوی حرکت کرده و عمل سنگین تر میشه

آره منم دیررفتم سنگ صفرام حرکت کرده بود 

خدامیدونه چه دردی کشیدم اونروزا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

میشه علایمتون رو بگید

من فکنم صفرام سنگ یا یه مشکلی داره ولی پیگیری نکردم

غدای حجیم یا چرب بخورم بعدش زیر دنده ام سمت راست درد تیز و شدیدی میگیره ک دولا میمونم و نمیتونم تکون بخورم دردش به شونه ام هم میزنه

بعد از یه ربع اینا کم کم دردش میفته