2777
2789
عنوان

درمان سنگ صفرا با طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 32198 بازدید | 83 پست
۳۳ سالمه ، اره مال بارداریه قبلش اوکی بودم  شما مشکلی ندارین بعد از عمل ؟ عملش چجوری بود ؟ سنگ ...

آره دکترم گفت چون توبارداریم تحرکم کم بوده باعثش شده 

نه خداروشکر ولی پرهیزغذایی دارم چیزای چرب کم بایدبخورم 

چیزای سنگین هم تاچندماه بعدازعمل نمیتونستم بخورم 

توپست قبلی توضیح دادم 

کلا۱ساعت طول کشید 

۴۰تاسنگ ۲ تا۴میلی بود

که ۳تاش هم حرکت کرده بود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
استارترازمنی که تجربه داره بشنوهردکتری هم بری وقتی بهت گفتن بایدعمل کنی آخرش بایدعمل کنی  من چ ...

اره دکتر به منم گفت چون بزرگ نیستن ممکنه حرکت کنن و و داستان درست کنن ، شما تهرانین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دکتر به منم گفت چون بزرگ نیستن ممکنه حرکت کنن و و داستان درست کنن ، شما تهرانین ؟

نه یزدم 

زودتربرو 

بچه کوچیک داری؟ 

خیییلی سخته 

تادوروزکه نبایدشیرتوبخوره 

چون میگن داخل شیرداروهای بیهوشی هست هنوز 

دکترم گفت بعدااگه بخوام میتونم بارداربشم ولی زیرنظر دکترزنان وگوارشم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

شماسنگاتون چندمیلیه؟ 

کی رفتی سونو؟ 

زندایی شوهرم چندوقت پیش رفت سونوتشخیص سنگ صفرادادن 

یک هفته مراعات کرد دفعه بعد که رفت سونوسنگانبود😐

نمیدونم چیکارکرده بودلعنتی 

نه یزدم  زودتربرو  بچه کوچیک داری؟  خیییلی سخته  تادوروزکه نبایدشیرتوبخوره&n ...

بچم ۷ ماهشه شیر خشک میخوره و غذای کمکی ، آهان تحت نظر گوارش هم باید باشیم برای بارداری؟؟

کبدتون چرب نیست ؟؟

انقد که تو بارداری پروژسترون مصرف کردم ، شما هم استفاده کردین ؟

شماسنگاتون چندمیلیه؟  کی رفتی سونو؟  زندایی شوهرم چندوقت پیش رفت سونوتشخیص سنگ صفرادادن& ...

من ۱۰ روز پیش رفتم ، گفتن سن ریزه و تعداد متعددی سنگ که حداکثر ۶ میلی هستند 

توروووو خدا ، نمیشه بپرسین ازشون ؟؟

بچم ۷ ماهشه شیر خشک میخوره و غذای کمکی ، آهان تحت نظر گوارش هم باید باشیم برای بارداری؟؟ کبدتون چرب ...

خب پس راحت تری 

دکترمن که اینطورگفت 

هرجارفتی دکترحتی واسه ی سرماخوردگی ساده هم بایدبگی عمل صفراداشتی 

قرص ضدبارداری رودیگه بایدکناربزاری چون ضررداره 

من فعلاخداروشکرکبدم چرب نیس 

خیییلی مراعات میکنم 

نمیدونم چه داروهایی پروژسترون داره 

من شیاف هایی که میدادن رواصلااستفاده نکردم فقط آهن وویتامینا وقرص ماهی مصرف میکردم

من ۱۰ روز پیش رفتم ، گفتن سن ریزه و تعداد متعددی سنگ که حداکثر ۶ میلی هستند  توروووو خدا ، نمی ...

خودش میگه چربی کم ترخوردم 

اگه کارخاصی کرده بودبه شوهرخودش ومادرشوهرمم میگفت 

آخه سنگ صفراتوخانواده شوهرم ارثیه

خب پس راحت تری  دکترمن که اینطورگفت  هرجارفتی دکترحتی واسه ی سرماخوردگی ساده هم بایدبگی ...

ااا من فکر میکردم واسه اون شیافاس و قرصای پروژسترون دار مثل دوفاستون یا آمپول پورلوتون 

اره اینکه شیرمو نمیخوره خوبه ولی اگه نگهم دارن بیمارستان خیلی سختم میشه بدون بچم 😔😔

نمیشه از زندایی همسرتون کمک بگیرین بهم بگین ؟؟ خیلی یختمه با بچه کوچیک 😔😔

خودش میگه چربی کم ترخوردم  اگه کارخاصی کرده بودبه شوهرخودش ومادرشوهرمم میگفت  آخه سنگ صف ...

مادرشوهر منم قرار بود ماه پیش بره عمل بشه بعد یه روز درد گرفت بدجور رفت سونو بعدش گفتم دفع شده 

مادرشوهر منم قرار بود ماه پیش بره عمل بشه بعد یه روز درد گرفت بدجور رفت سونو بعدش گفتم دفع شده 

نمیدونم والا 

ولی زودتربروعمل کن وبگوکیسه روکامل بیرون بیارن 

پادارهم بایدداشته باشی بعدازعمل 

اگه میتونی بروخصوصی

رسیدگیشون بهتره 

بعدازعملم کیسه رونشونم دادن وبردن واسه آزمایش 

سنگاروهم بهتون میدن 

شایدمادرشوهرت تعدادسنگاش کم وکوچیک بوده 

مادشوهرعمم پارسال عمل کرد سنگش ۵س بود خداعمربیشتری بهش بده ولی الان ۹۰سالشه ماشالله وروپاس

همسرم سنگ صفرا داشت یه شب از شدت درد رفت بیمارستان و گفتن باید اورژانسی عمل شی چون صفراش واقعا پر بود 

ولی موقعیت عمل نداشتیم چهار سال و نیم پیش...

چون من باردار بودم و استراحت مطلق فقط همسرم پرستارم بود.. شروع کرد به آب سیب خوردن و تا حد زیادی بهتر شد حالش، یه روشی هم از نت گرفته بودیم که باید اب سیب میخورد و بعد چند روز سولفات منیزیوم و روغن زیتون و آب لیمو ... اونم انجام داد همسرم بعدش کلی سنگ سبز دفع کرد سایزشون بین عدس تا نخود بود، یه مدت خوب بود بازم همینکارو انجام داد ....خلاصه دوسال با آب سیب و اون روش دفع سنگ صفرا پیش رفت بعدش دیگه جواب نداد آب سیب 

یکی از آشناهامون گفت شربت سکنجبین بخور (خونگی باشه) بعدش با شربت سکنجبین ادامه داد و دوساله جواب داده خداروشکر،اخرین سونو هم نشون داد که سنگ نداره اما صفراش لب مرزه یعنی داره پر میشه، البته قبلا همسرم خیلی رعایت میکرد، گوشت قرمز نمیخورد نمک هم کمتر مصرف میکرد...ولی الان باز رعایت نمیکنه فکر میکنم دلیل پر شدن صفراش هم نمک و گوشت قرمز باشه

همسرم سنگ صفرا داشت یه شب از شدت درد رفت بیمارستان و گفتن باید اورژانسی عمل شی چون صفراش واقعا پر بو ...

دلیل پرشدت وایجادسنگ صفرا فقط چربی وکلسترول 

من توبارداریم روزی ۴تاتخم مرغ میخوردم وهمین هم مشکل سازشدواسم