2777
2789
عنوان

بابام اصلا رعایت نمیکنه

277 بازدید | 14 پست

تقریبا دو هفته پیش رعایت نکرد کرونا گرفت بعدشم ک فهمید مریضه از بس خودخواهه یکم بخودش سختی نداد فقط از یکی از دستشویی ها استفاده کنه .هر جا نزدیک تر بود همونجا میرفت اصلا توی اتاقشم نمیموند ما هم خیلی رعایت میکردیم ولی حریف کثیف کاری های ایشون نشدیم وکرونا گرفتیم خداروشکر ک بخیر گذشت و خفیف بود ولی هنوزم علائمشو داریم من هنوز گوش درد دارم مامانم هنوز تنگی نفس داره

حالا این اقا خودش ی چند روزه سر پا شده همش میره بیرون میره خونه مامانش خونه خواهرش با دوستاش میرن بیرون هم اون بیچاره ها رو مریض میکنه هم وقتی برمیگرده اصلا رعایت نمیکنه خریدا رو میزازه رو کابینت هرچیم داد و بیداد میکنم توجه نمیکنه

دستاشو یبار تو حیاط  واسه اینکه من هیچی نگم الکی میشوره میاد داخل بعد با کلیدی ک تازه توی دستش بوده درا رو قفل میکنه و بعدش با دستاش خریدارو میاره

بعد میاد توی اشپزخونه به همه چیز با همون دستش دست میزنه به یخچال ،ب چیزای داخلش، توی کابینت نتقلات ....

بعد ک میاد بیرون با همون دست گوشی های مارو از توی شارژ درمیاره گوشی کثیف خودشو میزنه تو شارژ و شارژم کثیف میشه

نمیزازه گوشیشو ضدعفونی کنم میگه خراب میشه

دوباره با همون دست کثیف ک ب گوشیش زده کثیف ترم شده دست میزنه به کنترل 

همه دستگیره ها و کلیدای برق حموم و دستشویی و درای ورودی رو هر دفعه دست میزنه 

اخه من چقدر هی ضد عفونی کنم

ب مامانمم میگم بیا اونو اصن ی قسمتایی از خونه راه ندیم بگیم فقط تو سالن باشه نمیزازه میگه ناراحت میشه هرچند ک البته فکر نکنم قبول کنه خودشم

خلاصه ک خسته شدم نمیخوام دوباره خودم و مامانم مریض بشیم خیلی بیماریه سختیه

این رعایت نکردنای تو خونش هیچی مطمئنم بیرونم ک میره رعایت نمیکنه بازم مریض میشه

کاش اصن نزدیک مامانم نمیرفت یا یجا نمیخوابیدن اگه مامانم  یبار دیگه بگیره فکر نکنم خوب بشه دیگه

اخه ادم توی خونه خودش ک نمیتونه مثل بیرون ماسک بزنه اصن سختیش ب کنار ضرر داره 

چیکار کنم از دستش یکی بهم راهکار بده

کاش از مامانم جدا میشد میرفت

کاش ی زن و بچه دیگه داشت میرفت اونجا

کاش میتونستم تو اتاق زندانیش کنم :/

من نه منم نه من منم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔

عزیزم با این حرص خوردن ها فقط سیستم ایمنی بدنت رو ضعیف تر میکنی 

شما یکبار گرفتید و آنتی بادی دارید . زیاد نگران خودتون نباش 

بدبخت آدم هایی که در طول روز بخاطر کار با پدرت سر و کار دارن

کاش یک علامت داشتن رو پیشونی هاشون آدم های بیفکر 

استارتر مواد ضدعفونی کننده بخر بریز تو بطری خالی شیشه پاک کن

وقتی بابات وارد میشه به دستش کلیداش لباساش و خریداش تند تند اسپری کن

ماسکشم پاره کن بنداز سطل آشغال بیرون

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

واقعا سخته ادمی که به خودش ام رحم نمیکنه ازش بخوایم ب فکر بقیه باشه ولی واقعا لازمه باهاش برخورد شه ب خانوادش بگین راهش ندن خونه هاشون هرروز امار مرگ و میر و مبتلاهارو بیارین جلو چشمش ب مامانت بگو کنارش نخوابه خودش به کنار داره با جون بقیه بازی  میکنه

من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم....که سرنوشت درختان باغمان تبر است
عزیزم با این حرص خوردن ها فقط سیستم ایمنی بدنت رو ضعیف تر میکنی  شما یکبار گرفتید و آنتی بادی ...

اخه عزیزم میگن فقط تا چند روز بعدش دیگه نمیگیری

یکی از دوستام بیچاره توی یک ماه ۴ بار گرفت

واقعا کاش ی سازمانی چیزی بود ادمای این مدلیو جمع میکردن

من نه منم نه من منم

اخرالزمان شده

با ویروس ساختگی همه به جون هم افتادند

استارتر اخبار تی وی دنبال نکن

و

حتما 

حتما 

به این پیج

dr.medfact@  

در اینستا برو و مطالبشو بخون اگر قانع نشدی و آرامش نگرفتی ...:)