2777
2789
عنوان

زیبایی بچه

436 بازدید | 35 پست

سلام‌ اونایی ک ژنتیک بلدین بگین.

خودم سبزه هستم و موهام بور.خانواده خودم اکثرا سفید و بور و خرمایی .چشمای خودم قهوه ای سوخته .ب هیچ عنوان ژن جشم رنگی هم نداریم.

همسرم سفید بور .چشماش تقریبا قهوه ای روشن.خانوادش بور و گندمی.خواهرش چشم سبز.و ژن چشم رنگی هم دارن.

بچم چجوری میشه

هرکی ژنش قوی تر باشه ب همون میره نمیشه ک پیش بینی کرد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

😐

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بستگی داره کدوم ژن غالب باشه فقط خدا میدونه چه شکلی میشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
احتمال خیلی قوی قهوه ای  چون ژن چشم با رنگ تیره غالبه

اون یکی خواهرشوهرم دو تا بچه داره.هر دو چشم سبز.ن باباش رنگیه ن خودش.فقط چون ژن چشم رنگی داشتن .چشم سبز شدن هردو