اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر شوهر و دوتا از خواهر شوهرام چشم سبز هستن ولی بچه های خودشون هم چشم رنگی نشدن پسر اولم رنگ چشمش قهوه ای هست پسر دومم هنوز معلوم نیست فعلا خاکستری هست دو هفته اش هست هنوز
چه ظریفانه است
خلقت قلب آدمی
به تلنگری می شکند
به لحنی می سوزد
برای دلی می میرد
به نگاهی جان می گیرد
و به یادی می تپد
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
من پدرو مادرم جفت چشماشون قهوه ای بابام موهاش مشکی مادرم خرمایی
پدر پدرم و پدر مادرم هردو چشم سبز
من و داداشم هر دو چشم سبز و بور
شوهرم عسلی و مو خرمایی مادرش بور و چشم سبز
بچه اام همه مو خرمایی و چشم قهوه ای
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
من پدرشوهرم چشماش عسلی بود همسرم میشی رنگ به قهوای میخورد یه جورایی چشما بچه ام شد قهوای سوخته در حدی که فکر میکنی مشکی شاید .....یه خانوم معلم داشتیم میگفت مادر پدرش چشم رنگی نبودن ولی داییش بوده چشماش سبز بودن
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃
عزیزم رنگ چشم و مو چند آللی ان نمیشه این طوری پیش بینی کرد ولی گروه خونی رو میشه
جدی گروه خونی رو چطوری میشه فهمید غیر ازمایش
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹