humu مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 471 عنوان کمککککک 88 بازدید | 15 پست دوستان شاید به نظرتون مسخره بیادولی واقعا به نظرتون احتیاج دارم..من جمعه مهمون دارم..میخام مرغ درست کنم و ران مرغ گرفتم...چجوری مرغ میپزین که خوشمزه میشه و چقد آب میریزن رو مرغ چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود 1399/09/12 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125963 سرخ کن بعدم زعفرون زیاد بزن بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
humu مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 471 سرخ کن بعدم زعفرون زیاد بزن پس پیاز ایناشو کی میریزن؟؟ چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود
اردیبهشت۷۸ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 428 ما اول مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای میزاریم بپزه یه ساعت یا یه ساعت ونیم بعدش خودش آب باز میکنه بعد سس با رب درست کن و بده روش و بزار بازم بپزه خیلی عالی میشه
humu مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 471 ما اول مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای میزاریم بپزه یه ساعت یا یه ساعت ونیم بعدش خودش آب باز میکنه&nbs ... آب نریزم اصن ینی؟؟ رب رو هم آخرش بریزم؟؟ انوقت رنگ مرغ سفید نمیشه؟ چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125963 پس پیاز ایناشو کی میریزن؟؟ مرغ رو با پیاز وسیر سرخ میکنن دیگه🤦♀️ بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اردیبهشت۷۸ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 428 آب نریزم اصن ینی؟؟ رب رو هم آخرش بریزم؟؟ انوقت رنگ مرغ سفید نمیشه؟ نه خوده مرغ اب باز میکنه
اردیبهشت۷۸ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 428 واسه سس هم رب رو بریز تو تابه رو گاز شعله کم باشه بهش فلفل و زردچوبه بزن یکم تفتش بده بعد شعله رو خاموش کن آب جوش بریز توش تا رب آب بشه بعد این سس رو بده رو مرغت خوب میشه
humu مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 471 واسه سس هم رب رو بریز تو تابه رو گاز شعله کم باشه بهش فلفل و زردچوبه بزن یکم تفتش بده& ... بعد که ریختم چن دیقه بمونه که مرغا رنگش قرمز شه؟ چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود
humu مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 471 بعد که ریختم چن دیقه بمونه که مرغا رنگش قرمز شه؟ مرسی که روش پختتو بهم گفتی چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود
اردیبهشت۷۸ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 428 بعد که ریختم چن دیقه بمونه که مرغا رنگش قرمز شه؟ همون موقع با قاشق بده رو مرغ بعد هم یه نیم ساعت با شعله کم بزار بمونه این روش مادرمهمادرشوهرم میزاره تو فر بعد که از فر در آورد سس میریزه روش
humu مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 471 همون موقع با قاشق بده رو مرغ بعد هم یه نیم ساعت با شعله کم بزار بمونه این روش مادرمه مادرشوه ... با روشی که گفتی پختم عالی شد..ممنونم چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود