2777
2789
عنوان

مرد عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 101 پست

مثل مایین من ک دیگه خودمم عصبی شدم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثل من و شوهرم

من فحشو وتوهینو نمیتونم‌تحمل کنم هیچ رقمه تو کتم نمیره ولی فقط بخاطر دخترم یکوت میکنم تا بیشتر اسیب نبینه اون دادمیزنه و فحش میده و ساکت میشه ولی من اگه چیزی بگم بدتر میکنه بخاطر همین سکوت میکنم

حالا شوهر من علاوه بر اینکه عصبی و فحشم میده موقعی که دعوامون میشه بیشتر موقعا زنگ میزنه به مامانم&n ...

😖😖بچه اس مگه؟منکه متنفرشدم ازش ازبس عصبیه

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤

منم خاستگارم خیلی عصبیه ،یعنی جواب منفی بدم😢

دوباره داشتنت.... تنها نداشته ام هست که روزی هزار بار در حسرتش میمیرم پدر..😔💔🖤 میشه لطفا واسه شادی روح بابای مهربونم یه صلوات بفرستی؟
منم😳الان بش پیام دادم عصبی شدکه چراازالفاظ عزیزم وجانم استفاده نکردم سرهمین بامن بحث میکنه یعنی سرچ ...

واقعا سر چیزای الکی  ما یه روز در میون میریم خونه مامانم یعنی من و دخترم میگه زیاد میری من خونه تنها میمونم

منم😳الان بش پیام دادم عصبی شدکه چراازالفاظ عزیزم وجانم استفاده نکردم سرهمین بامن بحث میکنه یعنی سرچ ...

اخ دقیقا شوهرمنم همینه ..میگه خمیازه میکشی چرا صدا داره...چرا کلید اتاقو یمت دسته راننده نمیزاری من زو بردارم ...چرا خلا دندون اونجا گذاشتی بزار اینجا ..اصلا سر مسخره ترین چیزهای دنیا من دارم حرص میخورم از دست این ادم

واقعا سر چیزای الکی  ما یه روز در میون میریم خونه مامانم یعنی من و دخترم میگه زیاد میری من خونه ...

من همش سرکاره نصف شب میادخونه  میگه چرااخمویی چراتحویلم نمیکیری بعدبامن دعوامیکنه وفحش

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤