2777
2789

نسبت ب شوهرت قبلا چیزی ازش دیدی?

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره هشت ماه پیش خیانت دیدم ولی گفت تموم شده وقسم خورد ولی من همچنان باورم نمیشه وداعم دارم خودخوری م ...

وای درکت میکنم منم ی چی از نامزدم دیدم دیگه اعتمادندارم بهش همش‌ فک میکنم داره یه غلطی میکنه

اره هشت ماه پیش خیانت دیدم ولی گفت تموم شده وقسم خورد ولی من همچنان باورم نمیشه وداعم دارم خودخوری م ...

خواهرمنم دقیقا همین اتفاق براش افتاد بعد چندوقت انگاری پژمرده شد خیلیم شک میکرد بااین ک دیگ هیچی نبود اگه چیزی مشکوکی ازش نمیبینی سعی کن شک نکنی اینجوری خودتم داغون میکنی

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
 خواهرمنم دقیقا همین اتفاق براش افتاد بعد چندوقت انگاری پژمرده شد خیلیم شک میکرد بااین ک دیگ هی ...

نمیدونم شایدم نباشه ..ولی اصلا اعتمادندارم ولی منم اروموقرارندارم از پلیس بازی خسته شدم عز مچ گرفتناش

نمیدونم شایدم نباشه ..ولی اصلا اعتمادندارم ولی منم اروموقرارندارم از پلیس بازی خسته شدم عز مچ گرفتنا ...

مگه چندبار مچ گرفتی

گفتی یه بار بود که

خدا زنای خونه خراب کن رو به زمین گرم بزنه الهی... 

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
مگه چندبار مچ گرفتی گفتی یه بار بود که خدا زنای خونه خراب کن رو به زمین گرم بزنه الهی... 

همون یباربودولی هربارانکارمیکردتااینکه کلی مدرک نشونش دادم وتهدیدش جردم که گفت تموم شده..این انکارکردناش باعث شدالانم اعتمادنکنم

همون یباربودولی هربارانکارمیکردتااینکه کلی مدرک نشونش دادم وتهدیدش جردم که گفت تموم شده..این انکارکر ...

حق داری واقعا ولی میگم دیگه دست بردار از پلیس بازی

آرامشتو حفظ کن تا خدایی نکرده مشکوک بزنه

که ان شالله دیگه پیش نیاد

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی