2821
2789
عنوان

از نظر شرعی

208 بازدید | 18 پست

از نظر شرعی مادر پسر حق داره محل زندگی پسرشو تعیین کنه واگه پسر زن دار به حرف مادر گوش نده حالا چه واسه کار یا دلایل دیگه اون پسر گناهکاره؟ 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینم شد حرف ،مادر بگه بمیر مگه باید بمیره بی خیال

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

منطقی نیست! فکر کن مادر دختر هم بگه بیایید نزدیک من! بهرحال اونم مادره دیگه! اگر قرار باشه مادرشوهر حق انتخاب مسکن برای پسرش داشته باشه، پس مادرزن هم باید حق انتخاب داشته باشه! 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
چه سوال عجیبی🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

آخه برام مهمه 

مادرشوهرم دوست داره نزدیکش زندگی کنیم و همش میگه دعا میکنم... ذهنمو درگیر کرده... البته ما الان نمیتونیم.ولی کلا دوست هم ندارم... از اون طرف هم دوست ندارم گناه کنم سر این موضوع... میگم مادره نکنه گناه باشه 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
آخه برام مهمه  مادرشوهرم دوست داره نزدیکش زندگی کنیم و همش میگه دعا میکنم... ذهنمو درگیر کرده. ...

اصلا فک نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه از لحاظ شرعی

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!