2777
2789
عنوان

اگه کسی ب بچتون بگه خوشگل نیس چی جوابشو میدید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست

من بودم محترمانه ولی می ریدم بهشون😐😑

ن واسه اینکه بچمه 

نه ...

چون خلقت خداعه 

تازه بچه ی شما که اصلا زشتم نیست 😊

خدا نگهش داره😊🥰

هیچ کس حق توهین به هیچ کسی رو نداره 

به نام خدا سیامک انصاری هستم اومدم بایا رو معرفی کنم😐😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دماغ که با یه عمل حل میشه. ولی شعور اینکه به بچه توهین نکنیم، متاسفانه به هر کسی داده نشده

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

بگو کمال سر محبت ببین نه نقص و گناه

که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند

بگو از نظر من که زیباترینه.و جز زیبایی چیزی نمی بینم و بردار بچه را چند تا بوس کن. با لبخند ملیح و لحن ارام.

والا من همی فامیل میگن دخترت قشنگه خودم میگم بیخودی روحیه ندید خودم که میدونم خوشگل نیست

پسرم خیلی خوشگله از بچگی تا الان هر کی میبینه میگن این باس دختر میشد

حالا دخترم کپی عموش شده بدبختی اینه بچه های خودش به خودش نرفتن اد دختر من به عموش رفته 

من خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عاشق دخترمم از بچگی دختر میخواستم خدا بهم داد ازش ممنونم

میخوابونم دهنش😒

فرشته هاهمیشه قشنگن هرجورکه باشن😍اصلابهش فک نکن همین که سالمه وخدادوست داشته هدیه به این قشنگی بهت داده بایدهرروزسجده ی شکرببری.خیلیاتواروزی یه بچه سالهاست دارن میسوزن توبه حرف مفت مردم بیکارفک میکنی

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
بذار بگن زشته، عوضش چشم نمیخوره، دنبال شر میگردی برا خودت بذار بگن زشته، از خوشگلیش چیزی کم نمیشه بچ ...

به اعتماد ب نفس بچه تاثیر میزاره 

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:>