faaatemehm مدیر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1311 عنوان اگه کسی ب بچتون بگه خوشگل نیس چی جوابشو میدید؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست سلام پسرم ۴ ماهشه ماشالله خوشگله فقط دماغش ی کم بزرگه همم اینو میگن حالا چی جوابشونو بدم ب شوخی چون همه فامیلن😕 1399/09/12 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yoobina عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 3605 به اعتماد ب نفس بچه تاثیر میزاره اعتماد بنفس بچه از پدر و مادرش نشات میگیره نه دیگران، وقتی پدر و مادر تعریف کنن اون بچه انرژی میگیره دیگرانو که زیاد نمیبینه، من بچم خیلی خوشگله بعضیا از حسادت میگن زشته بگن دریا ب دهن سگ نجس نمیشه! مامانِ لیانا
آرنیکا5262 عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 3327 بگو خیلی ها حسرت همین بچه زشت رو دارن. ( البته ببخشید که گفتم زشت ، منظورم به حرف اونا بود)خوش به حالت که داریش . من حاضر بودم بچه داشته باشم و زشت ترین بچه عالم باشه. کاشکی یه روز یکی به منم بگه بچه ات زشته. هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
faaatemehm مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1311 بگو خیلی ها حسرت همین بچه زشت رو دارن. ( البته ببخشید که گفتم زشت ، منظورم به حرف اونا بود) خوش به ... عزیزم. ایشالله ب زودی دامنت سبز میشه
آرنیکا5262 عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 3327 عزیزم. ایشالله ب زودی دامنت سبز میشه فداتون. هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه