2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تا دلت بخواد اونم موقع هایی که میخوام بخوابم مخصوصا شبها .😐😐😐درمانم نشدم ولی فکر کنم به خاطر اینه که قبل خواب خیلی فکر میکنم به مصیبت هام😁

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
چطور متوجه نشدم یعنی مثلا یکی مزاحمت ایجاد کنه؟

یه حمله عصبی و استرسیه که علائم زیادی داره 

مثلا احاس میکنی به سختی نفس میکشی و هر لحظه ممکنه قلبت وایسه 

یا اینکه داری دیوونه میشی

ضربان قلبت میره بالا و 

.

.

.

درکل خیلی حس بدیه من یه مدت داشتم روزی چند دفعه حمله بهم دست میداد

اره تا دلت بخواد اونم موقع هایی که میخوام بخوابم مخصوصا شبها .😐😐😐درمانم نشدم ولی فکر کنم به خاطر ...

جدی بگیرین لطفا طولانی مدت کلافه کننده س - من از خواب بیدار میشدم یا در طول روز بعضی و.قتا هم موقع خواب میترسیدم چشمامو ببندم فکر میکردم ممکنه بمیرم

مشاورم بهم گفت یه پیامی به شکل غلط بین مغز و قلب رخ میده یعنی این حس رو منتقل میکنه که هر لحظه ممکنه بمیری ولی در واقع هیچ اتفاقی نمیفته و در نهایت هر دفعه که دچار این حمله میشی فوقش 5 دقیقه طول میکشه - من دارو نخوردم چون نمیتونستم زیاد بخوابم اکثرا خواب آورن دیگه ولی معمولا بعد از یه اتفاق خیلی ناخوشایند رخ میده - من بعد از یه جر و بحث شدید اینجوری شدم ولی الان دیگه اون حس رو ندارم اصلا - خدارو شکرررررررررررر

جدی بگیرین لطفا طولانی مدت کلافه کننده س - من از خواب بیدار میشدم یا در طول روز بعضی و.قتا هم موقع خ ...

من بیشتر به خاطر استرسم فکر کنم.یعنی مواقعی که خیلی استرس دارم که بیشتر اوقات هست😔اینطور میشم

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖