2777
2789

با چه دمنوشی ؟؟؟ 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چه دمنوشی ؟؟؟ 

تخم گشنیز سیاه دانه رازیانه روزی دوتا لیوان بزرگ وغلیظ ،روز دوم درد بد گرفتم ولی دیشب یه چیز بزرگ و گوشتی سفید دفع کردم،دردمم رفت،اگه میخواین عکسشو بذارم،از امروزم دکترم گفت کاچی بخورم

برام دعا کنید،من بچه ندارم این دومین سقطم بود،اینبار طبیعی سقط شد،داغونم چون میگن بقایا باید دفع بشه ...

منم دقیقا عین شما دکتر گفت بقیا داری اما خیلی کوچیک بود دو روز درد شدید خون ریزی شدید داشتم لخته دفع شد امروز خون ریزیم داره قطع میشه نمیدونم بقایا هنوز هست یا نه این دمنوشا را بخورم باز میوفتم به خون ریزی؟ 

منم دقیقا عین شما دکتر گفت بقیا داری اما خیلی کوچیک بود دو روز درد شدید خون ریزی شدید داشتم لخته دفع ...

عزیزم من الان رفتم دکتر خیلی تعجب کرد که بدون دارو این بقایارو دفع کردم،گفت یه روزه دیگه هم ادامه بدم چندتا گیاه دیگه هم گفت اگه میتونی عکس دفع بقایاتو داری برام بفرست،منم میفرستم ببینی،ایشالا که زود خوب بشیم عزیزم

با چه دمنوشی ؟؟؟ 

عشقم الان دکتر بودم،تعجب کرد که اینهمه بقایارو که عکساشو نشونش دادم چه جوری بدون دارو دفع کردم ومیکنم،دکترم گفت یکی دوروز دیگه هم بخورم تا بشوره رحمو بقیه هم دفع بشه،تخم گشنیز و شوید وسیاه دانه رازیانه 

عزیزم من الان رفتم دکتر خیلی تعجب کرد که بدون دارو این بقایارو دفع کردم،گفت یه روزه دیگه هم ادامه بد ...

نه هرچی بود تو بیمارستان بردن برا ازمایش ژنتیک پاتولوژی چون دومین سقط بود. پس منم این دارو گیاهی ها را که گفتی بخورم، رازیانه سیاه دانه تخم گشنیز از هرکدوم چقدر؟ 

نه هرچی بود تو بیمارستان بردن برا ازمایش ژنتیک پاتولوژی چون دومین سقط بود. پس منم این دارو گیاهی ها ...

عزیزم من سیاه دانه و رازیانه بیشتر میریزم،تخم گشنیز ،تخم شوید و بومادران،جوری بریز که قشنگ بجوشه حداقل 20دقیقه بعد از صافی ردکن بانبات،برایه من که خیلی ج داد،اصلا اون چیز وحشتناک وبزرگی که دفع کردم فکنم کل بقایام بوده،خواستی عکسشو دارم ،تو هم ایشالا راحت دفع کردی عکسشو بفرست،ایشالا خدا کمکمون بکنه،فقط اگه حالتو بد کرد دیگه نخور فداتشم

عزیزم من سیاه دانه و رازیانه بیشتر میریزم،تخم گشنیز ،تخم شوید و بومادران،جوری بریز که قشنگ بجوشه حدا ...

مرسی ولی دفع شد از صبح دوبار زعفران دم کردم خوردم عصر دفع شد، حالا هفته دیگه باید برم سنو ایشاا... دیگه تمام شده همش ترسم از کورتاژ بود. 

مرسی ولی دفع شد از صبح دوبار زعفران دم کردم خوردم عصر دفع شد، حالا هفته دیگه باید برم سنو ایشاا... د ...

نترس عزیزم،منم مثل تو استرس دارم،کاش میتونستی عکسارو بفرستی تا ببینیم مثل من دفعی داشتی یا نه،نباید کم باشه