2777
2789
نترس عزیزم،منم مثل تو استرس دارم،کاش میتونستی عکسارو بفرستی تا ببینیم مثل من دفعی داشتی یا نه،نباید ...

من تو بیمارستان سقط کردم نزاشتن از تخت بیام پایین هرچی امد بردن برای پاتولوژی ازمایش ژنتیک دیروزم به اندازه یک انگشت دست بود قطرشم بد نبود ولی من انداختمش دور خیلی عصبی شدم وقتی دیدم حس بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو بیمارستان سقط کردم نزاشتن از تخت بیام پایین هرچی امد بردن برای پاتولوژی ازمایش ژنتیک دیروزم به ...

غصه نخور عشقم،بعید میدونم اگه تیکه هایه بزرگ دفع نکرده باشی تخلیه شده باشه،حق داری نخوای دفع بقایا وجنینمو ببینی،برایه من دوتا دفعیه آخر خیلی بزرگ و بد بود،لخته نبود،چیز بزرگ و سفتی بود،کاچی با زعفران زیاد بخور،من دمنوش کامل فکنم دفع کرد،من با گریه و ماتم عکس گرفتم که رفتم به دکتر نشون بدم،نترس عزیزم،ایشالا هردومون زود یه بارداریه سالمو خدا قسمتمون کنه

با چه دمنوشی ؟؟؟ 

عزیزایه دلم دمنوش رازیانه،تخم گشنیز،تخم شوید،بومادران و سیاهدانه نمیدونید چه چیزایه وحشتناک وبزرگی دفع کردم،روزی 5،6تا لیوان میخوردم،چون دکترم گفته بود باید قرص سقط انجام بدم که اگه باقرص دفع نشد کامل فقط کورتاژ ،منم نه قرص استفاده کردم نه دارو،با اینا وزغفران دفع کردم

سلام ببخشیدبرای سقط هم میشه ااز این دمنوش استفاده کرد؟ 

اونو نمیدونم فداتشم،چون جنین ضربان نداره خودشو به سقط کمک میکنه ولی جنین سالم فکرنکنم،عزیز دلم من عادت ندارم کسیو قضاوت کنم و امرونهی کنم،برو پیش دکتر،الکی کاری نکن که خدایه نکرده اتفاق بدی برات بیوفته

سلام عزیزم،چندروز حالم خوب نبود،الان تازه تاپیک دیدم،چه جوری باید بذارم عکسارو

سلام ، من دیروز جنینمو‌ با قرص سقط کردم ، اول کلی لخته خونی بزرگ ازم اومد بیرون اندازه ۸ یا ۹ تا لخته بزرگ بود بعد نیم ساعتش یه چیز بزرگ گوشتی که سفید بود و یه چیزی مثل بند ناف یه طرفش بود و دورش پر خون بود ازم دفع شد ، امروزم دو تا لخته مثل جگر ازم دفع شد به نظرتون هنوز بقایا دارم ؟ 

تخم گشنیز سیاه دانه رازیانه روزی دوتا لیوان بزرگ وغلیظ ،روز دوم درد بد گرفتم ولی دیشب یه چیز بزرگ و ...

واقعا دفع میشه من ۸ هفته هستم چون حاملگی پوچ تشخیص دادن گفتن برو خونه زعفران بخور از دیروز خوردم انگار ن انگار اگه واقعا تاثیر داره منم بخورم