2777
2789
عنوان

دیشب به شوهرم گفتم برو نمیخوامت

949 بازدید | 20 پست

بهش گفتم مردی نیستی که بهت پشت گرم کنم گفتم برو گفت میرم تا موهات مثل دندونات سفید شه بعد باز برگشت گف اگر یه تارمو از سربچم کم شد زندت نمیزارم گفتم به تو ربطی نداره تو لیاقت پدر بودن نذاری گفتم اگر داشتی مرد میشدی بعد رفت دیشب استوری گذاشته ز غم دوری یا همه شب بیدارم 😞دلم میخواست نره دلم میخواد پیام بدم بهش هرچی فحش بلدم بهش بدم 😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه بابامم باردارم هستم گفتم برام خونه زندگی درست کن گف پاشو بریم خونه مامان من بشینیم گفتم نمیاد د ...

ازدواج کردین؟ یا عقدین؟ از اول خونه نداشتین؟ به هیچ وجه نرو خونه مادرشوهرت خیلی سخته خیلی اگه شده یه اتاق اجاره کنید برین توش ولی اونجا نه با مردا هم لج کنی بدتر میکنن با ملایمت میگفتی خب

❤️

عاخی عزیزم  ازش عذر خواهی کن تو ک دلت میخاد برگرده بهش بگو اون لحظه اعصابم خورد بود  بگو ...

چند روز دیگه باید برم سونو نمیدونم میاد باهام یا بهم پول میده یا نه😞

چند روز دیگه باید برم سونو نمیدونم میاد باهام یا بهم پول میده یا نه😞

خب گله من شمابایدصبرمیکردین وتازمانی ک نرفتین خونه خودتون باردارنمیشدین....

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗
عزیزم ناخواسته بود 😢حتی خواستم سقط کنم

نمیدونم چی بگم😔حالاهم فقط بایدبتونی شوهرت وبازبون بگیری وقانعش کنی ک خیلی برات سخته خونه پدرت یامادرش....خداکمکت کنه عزیزم

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗